UPDATE #NOW

The Honourable Woman: Ένα κατασκοπικό-πολιτικό θρίλερ για "γερά στομάχια"


4 Αυγούστου 2015

honourable_woman_f_600.jpg

Ένα θρίλερ κατασκοπείας για παρατηρητικούς θεατές με υπομονή ξεκινάει σε λίγες μέρες στον OTE TV. Το “The Honourable Woman” είναι μία μίνι σειρά 8 επεισοδίων, η οποία εξετάζει την εκρηκτική –κυριολεκτικά και μεταφορικά- σχέση μεταξύ Ισραήλ και Γάζας και την ανάμειξη της Μ. Βρετανίας και των Η.Π.Α. Ο Hugo Blick υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία, γνωστός από το “The Shadow Line”, το οποίο έχει κερδίσει βραβείο BAFTA.

Η υπόθεση της σειράς έχει πρωταγωνίστρια την Nessa Stein –την οποία υποδύεται η Maggie Gyllenhaal- η οποία είναι κόρη ενός εμπόρου όπλων, ο οποίος εφοδίαζε με όπλα το Ισραήλ στις μάχες κατά των Παλαιστινίων. Σε μικρή ηλικία όμως η Nessa είδε τον πατέρα της να δολοφονείτε μπροστά στα μάτια της και μετά από χρόνια κληρονόμησε την περιουσία του. Έχοντας στα χέρια της τέτοια δύναμη λοιπόν αποφάσισε να την χρησιμοποιήσει με σκοπό την προώθηση της ειρήνης στην περιοχή. Η άγνοιά της όμως για τα κυκλώματα και τα ψέματα την φέρνει αντιμέτωπη με καταστάσεις που δεν μπορούσε να φανταστεί.

Η Stein αποφάσισε να χρηματοδοτήσει ένα έργο δικτύου με οπτικές ίνες για την καλυτέρευση της πρόσβασης στο διαδίκτυο και στη συνέχεια τη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος που θα αναβαθμίσει την περιοχή. Το σχέδιό της όμως, τόσο από του συνεργάτες όσο και από την αστυνομία βρίσκει συνεχώς εμπόδια και η Nessa Stein, όπως και ο θεατής καλείται να ανακαλύψει το σωστό και το λάθος καθώς και να διαπιστώσει ποιος είναι ο καλός και ποιος ο κακός της υπόθεσης.

Μέσα σε μία δίνει από ψέματα και μυστικά πρέπει να βρεθεί και να αναδυθεί η αλήθεια. Πόσο εύκολο όμως είναι να συμβεί αυτό που η τολμηρή πρωταγωνίστρια προσπαθεί;

Δείτε το trailer της σειράς και μην χάσετε το πρώτο επεισόδιο σε πρώτη προβολή την Τετάρτη 5 Αυγούστου στις 22:00 στο κανάλι OTE CINEMA 2 του OTE TV.