UPDATE #NOW

4 λόγοι που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς το “The Honourable Woman”


18 Αυγούστου 2015

00_022_53MB.jpg

Η νέα μίνι σειρά που προβάλλει ο OTE TV “The Honourable Woman” ξεκίνησε έχοντας μεγάλες προσδοκίες σχετικά με το περιεχόμενό της, οι οποίες δικαιώνονται με το πέρασμα των επεισοδίων. Αν απλά η περιγραφή της σειράς ως πολιτικό θρίλερ δεν σας έπεισε να την παρακολουθήσετε τότε σίγουρα θα το καταφέρουν οι παρακάτω λόγοι.

  • Η εξαιρετική ερμηνεία της Maggie Gyllenhaal ως Nessa Stein θα σας βάλει κατευθείαν μέσα στην ιστορία. Αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο το ρόλο της κληρονόμου μεγάλης περιουσίας από όπλα, ο οποίος έρχεται σε αντίθεση με τον ευαίσθητο κοινωνικά συναισθηματικό της κόσμο.
  • Η ιστορία του “The Honourable Woman” σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με την πραγματικότητα, αφού έχει να κάνει με τον πόλεμο μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων και την ανάμειξη εξωτερικών παραγόντων. Αυτό το γεγονός κάνει πιο εύκολη την ανάμειξη του θεατή στην πλοκή της σειράς.
  • Ο συνδυασμός των προσωπικών σχέσεων, των πολιτικών συμφερόντων και των οικονομικών κυριαρχικών δυνάμεων είναι αρκετά ελκυστικό. Η ίντριγκα που ξεκινά από τις πρώτες κιόλας λέξεις που ακούγονται στη σειρά κρατά σε εγρήγορση τον θεατή, γεννώντας του την επιθυμία να μάθει τη λύση του μυστηρίου.
  • Η πρωταγωνίστρια της σειράς -Nessa Stein- είναι γυναίκα –γεγονός σπάνιο για τέτοιου είδους ρόλο. Έτσι, είναι πιο εύκολη η επίκληση στο συναίσθημα του θεατή. Σε αυτό βοηθάει πολύ το γεγονός, ότι η Nessa Stein κληρονομεί την περιουσία του πατέρα της, τον οποίο έχει δει να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια της σε παιδική ηλικία.

Δείτε το trailer της σειράς και συντονιστείτε κάθε Τετάρτη από τις 22.00 με διπλό επεισόδιο στο κανάλι OTE CINEMA 2 του OTE TV.