UPDATE #NOW

"The Honourable Woman": Το σημείο-κλειδί του χαρακτήρα της Nessa Stein


26 Αυγούστου 2015

otetv_logo_final_2608.png

Θεατής στη δολοφονία του ίδιου του πατέρα της ο οποίος εφοδίαζε με όπλα το Ισραήλ στις μάχες κατά των Παλαιστινίων, η Nessa Stein είναι το κεντρικό πρόσωπο της σειράς The Honourable Woman. Η αγγλο-ισραηλινή επιχειρηματίας παρά τις βίαιες σκηνές που εξελίχθηκαν στα παιδικά της μάτια είναι μία συναισθηματική γυναίκα η οποία επιδιώκει την ειρήνη στην εμπόλεμη περιοχή. Ως κληρονόμος της μεγάλης περιουσίας του πατέρα της προσπαθεί για προσπεράσει όλα τα εμπόδια για να αναπτύξει την παιδεία με το φιλανθρωπικό της έργο σε έναν αιματοβαμμένο τόπο που το μόνο που έχει γνωρίσει ποτέ είναι ο πόλεμος. Καταφέρνει μάλιστα να βραβευθεί για τις προσπάθειές της και να ονομαστεί βαρόνη, κατακτώντας μία θέση στη Βουλή των Λόρδων.

Ωστόσο, κρύβει πίσω της ένα σκοτεινό μυστικό οχτώ χρόνων στη Γάζα, που απειλεί να ξετινάξει τον κόσμο της και όλα όσα για τα οποία έχει αγωνιστεί, καθώς αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους δαίμονες από το παρελθόν της, μέσα σε ένα παιχνίδι υψηλού προφίλ. Ο ρόλος της Nessa Stein είναι από φύση του ανατρεπτικός,αφού κανείς δε θα περίμενε για μία γυναίκα να κατέχει τόση δύναμη σε μία εμπόλεμη ζώνη, ενώ η πρωταγωνίστρια Maggie Gyllenhaal δήλωσε σχετικά  "Η Nessa Stein κατέχει πολύ μεγαλύτερη ζωντάνια σε σχέση με εμένα", φανερώνοντας έτσι τον ενθουσιασμό της για για το χαρακτήρα που υποδύεται.

Δείτε το trailer της σειράς και συντονιστείτε κάθε Τετάρτη από τις 22.00 με διπλό επεισόδιο στο κανάλι OTE CINEMA 2 του OTE TV.