UPDATE #NOW

"The Honourable Woman": Το office look της Maggie Gyllenhaal ως Nessa Stein


11 Αυγούστου 2015

Maggie-Gyllenhaal-The-Honourable-Woman-Nessa-Stein-Style-L6.jpg

Είναι πολλοί οι λόγοι που αξίζει να παρακολουθεί κανείς το “The Honourable Woman”. Εκτός από την εξαιρετική σκηνοθεσία του Hugo Blick και την ερμηνεία της Maggie Gyllenhaal ως Nessa Stein, οι γυναίκες κυρίως έχουν ακόμα ένα λόγω να παρακολουθήσουν τη μίνι σειρά που προβάλει ο OTE TV.

maggie-gyllenhaal

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την εξαιρετική γκαρνταρόμπα της πρωταγωνίστριας Nessa Stein, η οποία καλείται να αναλάβει έναν δύσκολο και επίφοβα ηγετικό ρόλο στην επιχείρηση του πατέρα της. Ενώ λοιπόν η ιδεαλίστρια Stein προσπαθεί να φέρει την ειρήνη στις εχθρικές σχέση μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, χρειάζεται να επιδείξει έναν άκρατο δυναμισμό, που να αρμόζει στο δύσκολο ρόλο της. Το στιλ είναι ένας τρόπος να παρουσιάσει τον εαυτό της. Έτσι η Nessa Stein σε όλα τα επεισόδια έχει να επιδείξει μία εξαιρετική συλλογή από πολυτελή ρούχα και αξεσουάρ που διαμορφώνουν ένα άψογο office look. Mulberry, vintage Chanel, Armani, Stella McCartney και Acne είναι μόνο μερικά από τα luxury brands που έχουν επιλεγεί για τα outfits της Nessa Stein.

MTI2NDY3MTMwOTQ5NDk2ODAy

Ο ενδυματολόγος της σειράς Edward K Gibbon, εξηγεί ότι η εικόνα της Stein και ο πραγματικός της χαρακτήρας έχουν μεγάλο κενό μεταξύ τους. Επιπλέον το γεγονός ότι είναι γυναίκα και έχει μία τόσο ισχυρή θέση σε ένα ανδροκρατούμενο χώρο κάνει σαφές ότι ακόμα και το outfit πρέπει να εκπέμπει δυναμισμό και κύρος.

Maggie-Gyllenhaal-The-Honourable-Woman-Nessa-Stein-Style-L6

Συντονιστείτε Κάθε Τετάρτη από τις 22.00 με διπλό επεισόδιο στο OTE CINEMA 2 του OTE TV και δείτε όλα τα office looks της Maggie Gyllenhaal ως Nessa Stein.