UPDATE #NOW

School of Success: Ο Frank Underwood δίνει το δικό του μάθημα


6 Νοεμβρίου 2015

SQUARE.jpg

Το "House of Cards" έχει γίνει μανία για του φανατικούς αλλά και αφορμή για πολιτικές κουβέντες και συσχετισμούς με την πραγματικότητα. Ο Frank Underwood (Kevin Spacey) αποτελεί τον κεντρικό ήρωα της σειρά και οι σκέψεις του που τόσο περίτεχνα αποδίδει ο σκηνοθέτης στα επεισόδια είναι πραγματικά μικρά μαθήματα για να φτάσει κανείς στην κορυφή. Σίγουρα όχι με τον πιο αξιοκρατικό και δίκαιο τρόπο αλλά με αυτόν που ίσως οι περισσότεροι φαντάζονται. Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά “μαθήματα” για την αναρρίχηση στα υψηλά επίπεδα της εξουσία από τον Underwood. Τα έχετε σκεφτεί ποτέ;

“Friends make the worst enemies.”

“Οι φίλοι γίνονται οι χειρότεροι εχθροί”: Έχετε σίγουρα παρατηρήσει ότι ο Frank δεν έχει κανέναν φίλο πραγματικό και πέρα από το σκοπό της δουλειάς του.

“There is but one rule. Hunt… or be hunted.”

“Υπάρχει μόνο ένας κανόνας. Να κυνηγάς ή να σε κυνηγούν”: Διαλέγεις από πια μεριά θέλεις να είσαι.

“If you don’t like how the table is set, turn over the table.”

“Αν δεν σ’ αρέσει το τραπέζι όπως είναι στρωμένο, άλλαξέ το”: Είναι ο βασικό τρόπος σκέψης του Frank. Ότι δεν του αρέσει το αλλάζει.

“We are nothing more or less than what we choose to reveal.”

“Δεν είμαστε τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από αυτό που θέλουμε να αποκαλύψουμε”: Κι ο Frank ξέρει να αποκαλύπτει στον καθένα ξεχωριστά τα σωστά στοιχεία του εαυτού του.

Τι λέτε; Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές;

Μάθετε κι άλλα στοιχεία για τον αδίστακτο χαρακτήρα του Frank Underwood, παρακολουθώντας το “House of Cards” κάθε Σάββατο στο OTE CINEMA 4HD στον OTE TV.

Μη χάσετε αυτό το Σάββατο στις 23.00 το πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου!