UPDATE #NOW

Παγκόσμια πρεμιέρα 3ου κύκλου The Musketeers στον OTE TV


24 Μαρτίου 2016

Στα κινηματογραφικά, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην πρεμιέρα νέων σειρών στο OTE CINEMA 4HD, όπως ο 3ος κύκλος του δημοφιλούς The Musketeers που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στον OTE TV, οι νέες σειρές Heartbeat με την Μελίσα Τζορτζ και South of Hell με την Μίνα Σουβάρι. Από τις ταινίες ξεχωρίζουν το δραματικό Χορωδία με τους εξαιρετικούς Ντάστιν Χόφμαν και Κάθι Μπέιτς στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, η απολαυστική κομεντί Η Άλλη Γυναίκα με τις Κάμερον Ντίαζ, Λέσλι Μαν και Κέιτ Άπτον, αλλά και το συναρπαστικό τελευταίο μέρος της τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών.

H παγκόσμια πρεμιέρα του 3ου κύκλου της δημοφιλούς δραματικής σειράς του BBC The Musketeers στον ΟΤΕ TV, ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα των καναλιών OTE CINEMA. Η επιτυχημένη σειρά με τους γνωστούς ήρωες του Αλέξανδρου Δουμά, Ντ’ Αρτανιάν, Άθω, Πόρθο και Άραμι τους οποίους υποδύονται οι Λουκ Πασκαλίνο, Τομ Μπερκ, Χάουαρντ Τσαρλς και Σαντιάγκο Καμπρέρα αντίστοιχα, θα αρχίσει να προβάλλεται την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 22.00 στο OTE CINEMA 4, πριν την πρεμιέρα της σε Αμερική και Αγγλία.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας περιλαμβάνει και blockbusters σε πρώτη προβολή, όπως το μουσικό δράμα Χορωδία με τους βραβευμένους με Όσκαρ Ντάστιν Χόφμαν και Κάθι Μπέιτς, αλλά και τον Κέβιν ΜακΧέιλ (Glee), την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 21.00, στην ζώνη Red Carpet Premieres του ΟΤΕ CINEMA 1HD, αλλά και την απολαυστική κομεντί Η Άλλη Γυναίκα με ένα γυναικείο καστ που αποτελείται από τις Κάμερον Ντίαζ, Λέσλι Μαν, Κέιτ Άπτον και Νίκι Μινάζ, την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 21.00 στην ζώνη Sunday Blockbuster.

Στο ΟΤΕ CINEMA 4HD έρχονται κι άλλες μεγάλες πρεμιέρες σειρών. Η δραματική σειρά Heartbeat, που ξεδιπλώνει την προσωπική και επαγγελματική ζωή της καρδιοχειρουργού Άλεξ Παντιέρ (Μελίσα Τζορτζ) και βασίζεται σε αληθινή ιστορία, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 22.00, 24 ώρες μετά την Αμερική με διπλό επεισόδιο, ενώ η μεταφυσική σειρά τρόμου South of Hell με πρωταγωνίστρια την ελληνικής καταγωγής Μίνα Σουβάρι θα ακολουθεί την κυνηγό Μαρία Άμπασκαλ σε μια περιπετειώδη καταδίωξη δαιμόνων από την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 23.00.

OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.