UPDATE #NOW

The Musketeers: Ο 3ος κύκλος θα γίνει ο νέος σας εθισμός


27 Απριλίου 2016

The-Musketeers-BBC-image-the-musketeers-bbc-36504420-4242-2828-1.jpg

Οι πιο γνωστοί ήρωες του Αλέξανδρου Δουμά έχουν έρθει με σκοπό να σας καθηλώσουν και τα θέλγητρά τους είναι ομολογουμένως ισχυρά! Ο νέος κύκλος της ιστορικής δραματικής σειράς του BBC The Musketeers, μας μεταφέρει στον απόηχο του θανάτου του Κόμη ντε Ροσφόρ (Μαρκ Γουόρεν), του γάμου του Ντ’ Αρτανιάν (Λουκ Πασκαλίνο) με την Κόνστανς Μπονασιέ (Τάμλα Κάρι), της απόφασης του Άραμις (Σαντιάγκο Καμπρέρα) να γίνει ιερέας και της ανάληψης αρχηγίας του σώματος από τον Άθω (Τομ Μπερκ).

Παγκόσμια πρεμιέρα στην Ελλάδα και τον OTE TV κάνει ο 3ος κύκλος, που έχει αρχίσει να προβάλλεται στο ΟΤΕ CINEMA 4HD κάθε Τρίτη στις 22.00, πριν την προβολή της στην Μ. Βρετανία και τις ΗΠΑ.

The-Musketeers-BBC-image-the-musketeers-bbc-36504420-4242-2828

Τοποθετημένο στους δρόμους του Παρισιού τον 17ο αιώνα, όπου ο νόμος και η τάξη είναι περισσότερο μια ιδέα παρά πραγματικότητα, η σειρά σε αυτή της τη φάση ακολουθεί τον Ντ’ Αρτανιάν και τους σωματοφύλακες, Άθω, Πόρθο και Άραμι, ενώ οι ανατροπές συνεχίζονται καθώς καθώς στο καστ θα προστεθούν ο Ρούπερτ Έβερετ (Το τέλος της Παρέλασης, Σχέσεις Προδοσίας) στον ρόλο του Φιλίπ Ακίλ, του διεφθαρμένου Κυβερνήτη του Παρισιού και ο Μάθιου Μακ Νάλτι (Η ταβέρνα της Τζαμάικα, The Mill) υποδυόμενος τον Λουσιέν Γκριμόντ, έναν αδίστακτο εγκληματία. Οι δύο νέοι χαρακτήρες θα έρθουν σε σύγκρουση με τους Σωματοφύλακες, οδηγώντας τους σε νέες περιπέτειες.