UPDATE #NOW

Bill Skarsgård: Όσα δεν γνωρίζατε για τον νεαρό πρωταγωνιστή του Hemlock Grove


25 Μαΐου 2016

Όταν ακούτε το επώνυμο Skarsgård, το πιθανότερο είναι το μυαλό σας να πηγαίνει στον Alexander, γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη από τη Σουηδία, ο οποίος γνωρίζει μεγάλη επιτυχία μέσα από τη συμμετοχή του σε σειρές με κύριο θέμα τα βαμπίρ. Και ενώ ο 39χρονος ηθοποιός είναι αυτός που έχει τραβήξει την περισσότερη προσοχή μέχρι στιγμής, έρχεται τώρα ο 25χρονος αδερφός του για να διεκδικήσει μια θέση στο star system.

Celebrity Arrivals at 'The Divergent Series: Allegiant' Premiere in NYC

Προερχόμενος από μία οικογένεια με ιδιαίτερα καλλιτεχνική φλέβα – εκτός από τα αδέρφια του, Alexander και Gustaf, ηθοποιός είναι και ο μπαμπάς του, Stellan. Ο νεαρός ηθοποιός έχει ήδη καταφέρει να κάνει αίσθηση ενώ αυτή την περίοδο τον απολαμβάνουμε στο cast του Hemlock Grove, της νέας σειράς μυστηρίου της οποίας τον 3ο κύκλο παρακολουθούμε αποκλειστικά μέσα από τον OTE TV στο κανάλι OTE Cinema 4HD, κάθε Παρασκευή στις 23:00.

Ποια είναι λοιπόν τα facts που πρέπει να γνωρίζουμε για το νεαρότερο μέλος της οικογένειας Skarsgård;

  1. Πέρασε μια περίοδο που δεν ήξερε αν θέλει όντως να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Ήθελα να γίνω ηθοποιός από μικρό παιδί, όταν όμως μπήκα στην εφηβεία άρχισα να αναρωτιέμαι αν το επιθυμώ πραγματικά ή αν απλώς θέλω να ακολουθήσω τα χνάρια του πατέρα μου».
  2. Αρχικά, δεν του άρεσε να φαίνεται ότι προέρχεται από οικογένεια διασήμων. «Τώρα που νιώθω περισσότερη αυτοπεποίθηση ως ηθοποιός, επικοινωνώ μια χαρά μαζί τους. Έχουμε έναν ανοιχτό διάλογο για τις καταστάσεις στη δουλειά και είναι πολύ χρήσιμο να τους έχω κοντά μου».
  3. Ο κόσμος νομίζει ότι το Skarsgård είναι το πραγματικό του επώνυμο, κανείς όμως από τους προγόνους του δεν το είχε. «Ο παππούς μου και τα αδέρφια του το σκαρφίστηκαν και έτσι είμαστε οι μόνοι που έχουν αυτό το όνομα στην οικογένεια. Πολλοί θεωρούν ότι πρόκειται για ένα συνηθισμένο επώνυμο, αλλά μόνο εμείς το έχουμε τελικά».

Μη χάνετε το νέο επεισόδιο του Hemlock Grove κάθε Παρασκευή στις 23:00 στο κανάλι OTE Cinema 4HD του OTE TV.