UPDATE #NOW

Οι 10 λόγοι που δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ τον Jude Law


24 Οκτωβρίου 2016

Ήταν από εκείνα τα απογεύματα (ή μάλλον τα βράδια, αλλά νωρίς), που καθισμένες στα σκαμπό ενός downtown bar τρεις φίλες θέτουμε επί τάπητος το πάντα επίκαιρο θέμα: ποιος είναι ο τύπος του άντρα που μας αρέσει. Αφού ξεπερνάμε τα κλασσικά "να είναι καλό παιδί, αλλά και λίγο αλήτης", "να σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του", "να μην φοβάται να τσαλακωθεί και να είναι αληθινός", αρχίζουμε πλέον να μιλάμε για παραδείγματα που ξεφεύγουν από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και πάνε στην εξωτερική εμφάνιση. Γιατί εντάξει - μιας και είμαστε μεταξύ μας - να πούμε ότι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς σε έναν άλλο άνθρωπο είναι η εξωτερική του εμφάνιση. Εν συνεχεία έρχονται και όλα τα άλλα.

Θέλοντας, λοιπόν να δώσουμε και σάρκα και οστά στον τύπο άντρα που μας αρέσει, αρχίζουμε και απαριθμούμε διάφορα ονόματα στο τραπέζι και όλες - ομόφωνα και δημοκρατικά - συμφωνούμε ότι ο Jude Law είναι ένα πάρα πολύ ωραίος άντρας, που καμία δεν θα κλώτσαγε από το κρεβάτι της. Και το θυμηθήκαμε, όχι γιατί είμαστε vintage κορίτσια, αλλά γιατί είδαμε το trailer του «The Young Pope» που θα αρχίσει να προβάλλεται στο ΟΤΕ CINEMA 4HD την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου ( και κάθε Παρασκευή στις 23.00), και μας άναψε φωτιά μέσα στην καρδιά. Για να μην πούμε ότι γίναμε σκόνη και θρύψαλα μαζί του. Ναι, αν δεν έγινα κατανοητή σε αυτή τη σειρά ο Jude Law πρωταγωνιστεί ως Πάπας (που σκοπό έχει να μας διαολίσει).

Ωστόσο, για να μην κατηγορηθούμε για επιφανειακές, υπάρχουν και άλλοι λόγοι - πέρα της ομορφιάς του - για τους οποίους δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ τον άντρα αυτόν και σας τους παραθέτουμε παρακάτω:

[gallery-708253]