UPDATE #NOW

Έτσι γιορτάσαμε το νέο Jenny.gr


23 Νοεμβρίου 2016

jenny92561.jpg

Όλες αυτές τις μέρες, τις περάσαμε με αρκετή ανυπομονησία και με πολύ δουλειά και όταν η κούραση μας χτυπούσε την πόρτα, η ομαδικοτητα ήταν στην οποία στηριζόμασταν. Γιατί, όπως έχει πει και ο Michael Jordan "με το ταλέντο κερδίζεις παιχνίδια, αλλά με την ομαδικότητα και την ευφυία κερδίζεις πρωταθλήματα". Και όσο και αν σας ακούγεται παράξενο, είμαστε κορίτσια που βλέπουμε μπάσκετ και καταλαβαίνουμε απόλυτα τι εννοεί ο Jordan.

Και όταν κερδίζεις πρωτάθλημα τι κάνεις; Το γιορτάζεις.

Έτσι και εμείς γιορτάσαμε το δικό μας προσωπικό πρωτάθλημα - με αντίπαλο το deadline - που δεν είναι άλλο από αυτό που διαβάζετε και βλέπετε εδώ και μία εβδομάδα στους υπολογιστές σας, στα κινητά σας και στα tablets σας. Απολαύστικές φωτογραφίες, καινούργιοι συνεργάτες, νέες στήλες (και αυτές φυσικά που αγαπήσατε), που αφορούν από μια έφηβη νέα κοπέλα μέχρι μια γυναίκα στα 40 της, δικές μας φωτογραφικές παραγωγές....Ανθίσαμε. Είναι γεγονός!

Το ραντεβού δόθηκε ένα ωραίο πρωινό Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα από τα ομορφότερα και ιστορικά μαγαζιά, το Zonar's. H πρόσκληση με την οποία καλούσαμε τους φίλους μας έδινε μία ιδέα για το mood: Brunch & Bubbles! Και ναι bubbles υπήρχαν πολλές, μιας και μαζί μας είχαμε τη Moet Mini! Μα πόσες MiniMoetMoments ζήσαμε εκείνο το πρωινό... Και τι στιγμές...υπό το φως και το άρωμα των Onar Candles και την αίσθηση των Flower in a Box λουλουδιών. Και χαμόγελα γεμάτα γλύκα, γιατί μέσα στο goodie bag μας υπήρχαν και σοκολατάκια Era Nuts.

Ολόκληρη η ομάδα μαζί και η Τζένη γεμάτη χαρά. Φίλοι και συνεργάτες. Όλοι να λέμε τσιν τσιν και να κάνουμε πρόποση για την επιτυχία του νέου Jenny.gr.

Ένα νέο jenny.gr, που θέλει να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής κάθε γυναίκας σε όλα τα επίπεδα και που μεγάλη υπερηφάνεια αγκαλιάζει πλέον πολύ ενεργά κοινωνικούς σκοπούς. Με το λανσάρισμα του ανανεωμένου μας site, ξεκινάμε τη συνεργασία μας με τη Novartis με μια καμπάνια, που υποστηρίζει η Δερματολογική Εταιρία και ο σύλλογος Ασθενών Επιδέρμια, για την ψωρίαση, μια αυτοάνοση ασθένεια του δέρματος που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες, στις οποίες θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι συνεχίζουν να είναι όμορφες και τίποτα δεν τις σταματά. Και να τις ενημερώσουμε μέσα από αυτή την σύμπραξη ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν αισιόδοξα την πορεία προς το Καθαρό Δέρμα σε συνεργασία με το δερματολόγο τους.

Όλοι αυτοί οι λόγοι ζωγράφισαν το ομορφότερο χαμόγελο στα χείλη μας εκείνη την ημέρα!

Καλή μας νέα αρχή!