UPDATE #NOW

Τελικά με τους ηθοποιούς, το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει


23 Δεκεμβρίου 2016

cover18930.jpg

Kate Hudson

Ίσως η πρώτη που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε τη φράση «παιδί ηθοποιών». Η Kate Hudson, η μίνι έκδοση της Goldie Hawn (μοιάζουν σαν αδερφές, είναι αλήθεια) έχει πάρει τη λαμπερή και ευχάριστη προσωπικότητά της από τη μαμά της, το ίδιο και το ταλέντο της στην κωμωδία.

Rumer Willis

Με όχι έναν, αλλά δύο διάσημους γονείς στον χώρο της υποκριτικής, η νεαρή Rumer δεν θα μπορούσε να «γλιτώσει». Η κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis είναι η μόνη από τα τρία αδέρφια που θέλησε να δοκιμάσει τις ικανότητές της στην ηθοποιία, αν και περισσότερο μας έχει απασχολήσει με τις κοινωνικές της ανησυχίες σχετικά με την εικόνα της παρά με το ταλέντο της.

Jennifer Aniston

Ο άνθρωπος που ευθύνεται για την ελληνική καταγωγή της αγαπημένης μας ηθοποιού, ο ηθοποιός John Aniston, είναι προφανώς και εκείνος που της έβαλε το μικρόβιο για την υποκριτική. Με την γνωστή ηθοποιό να διατηρεί πολύ πιο δεμένη σχέση από εκείνη που είχε με την μητέρα της, καταλαβαίνουμε πως όταν μεγαλώνεις με έναν ηθοποιό στο σπίτι δε γίνεται να μη σου κινήσει το ενδιαφέρον ο χώρος.

Τελευταία προσθήκη στη λίστα; Ο ηθοποιός Max Irons, ο οποίος σαν όνομα μπορεί να μη σας λέει κάτι, αν όμως μάθετε ότι πρόκειται για τον γιο των ηθοποιών Jeremy Irons (Lolita, Dead Ringers) και Sinnead Cusack (Wrath Of The Titans, V For Vendetta), καταλαβαίνετε ότι πρόκειται να μας απασχολήσει και μάλιστα άμεσα.

Δηλαδή έχει αρχίσει ήδη να το κάνει, αφού πρωταγωνιστεί στη σειρά Tutankhamun (σε σκηνοθεσία του Peter Webber και σενάριο του Guy Burt), ξεδιπλώνοντας τις υποκριτικές του ικανότητες με φόντο την Κοιλάδα των Βασιλέων. Ένα έπος που μας μεταφέρει στη ζωή του Howard Carter, του διακεκριμένου Βρετανού αρχαιολόγου που βρήκε τον τάφο του αγοριού-βασιλιά Τουταγχαμών, με την αποστολή του όμως να βρίσκει διάφορα εμπόδια. Σαν αποτέλεσμα, η άδεια του Carter να σκάψει ανακαλείται από την Υπηρεσία Αρχαιοτήτων του Καΐρου και ξεκινά μια περιπέτεια με τον ίδιο να προσπαθεί να επιβιώσει μόνος του, μέχρι να βρεθεί στον δρόμο του ο Βρετανός αριστοκράτης Λόρδος Carnarvon, αλλά και την κόρη του Evelyn, η οποία φέρνει στη ζωή του Carter και μια απρόσμενη περιπέτεια αγάπης.

Αν θέλετε λοιπόν να πάρετε μια γεύση από το ταλέντο του Max Irons, δεν έχετε παρά να συντονιστείτε κάθε Δευτέρα στις 23.00 στο Cosmote Cinema 4HD.