UPDATE #NOW

To 5o WOMEN IN ACTION σε «Christmas Edition» ολοκληρώθηκε με επιτυχία για μια φορά ακόμη


21 Δεκεμβρίου 2016

women-in-action-christmas-edition.jpg

Το γυναικείο site Jenny.gr με την υπογραφή και τη φιλοσοφία της Τζένης Μπαλατσινού και το 4moms.gr, το διαδικτυακό ραντεβού των full-time μαμάδων: Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη, ένωσαν για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν την Ημέρα της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, WIA, που αποτελεί πλέον θεσμό της πόλης.

Και στο 5ο Women in Action Christmas Edition παρευρέθηκαν γυναίκες επιχερηματίες από διαφορετικούς κλάδους δίνοντας το παρόν με τις δημιουργίες τους και τα ευρήματά τους, ανέπτυξαν τις σχέσεις τους με το ευρύ κοινό, ενθαρρύνοντας και άλλες γυναίκες να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και να τολμήσουν ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα.

Συγκεκριμένα οι δημιουργοί που βρέθηκαν φέτος μαζί μας:

Αξεσουάρ: exeis ena lastixaki?, Hope in Style

Γυαλιά Ηλίου: Eugene wood sunglasses, Optiquerie, ΟΦΘΑΛΜΟΣ

Τσάντες: Chic & Unique by V&R, get-E.V.eN, Love that bags, OPS Handcrafted, Petalooda – Crafted For Style, SPF Unique

Είδη σπιτιού: Αλισάχνη, Sandrine & Jo

Καλλυντικά: Ast Products, euthalia natural cosmetic values, Rubens Avgers cosmetics

Μόδα: Anemos TINOS, Anys couture collection, CHARITES, Chip and Chip, Design Loft, Every, Lovegreece, Muse of Infinity, Rist, SHEEPCOUNT, Simplicity concept apparel, Talin, XanaShop, ΧΙΟΝ furs

Φαγητό: Assai, Aroma Melissas, Amazonia – Organic Acai, Τρεις & εξήντα

Δώρα: Gift4season, Storymood

Κοσμήματα: Aelia Crafts, ANNISTON, be my hero handmade products, best quality, Bohojo, Chara Chatzina, Countess Wilhelmina, Dorita K Handmade Jewelry, Drama Queen, E.LI.K, Evinhia, Fishbone Design, Goupi Jwls, Heartmade, Imisi Bracelets, In Love jewels, Izou, Klaidra, Lifelikes, Maliya, Maya Zoulovits, Nina Michalopoulou Jewelry, The Penguin, Sabine Jewlery, Treasure box by annita, Unravel, Vanille on The Rock, Παπαδάκη Χώρος Τέχνης 

Υποδήματα: Most Chic, Evagelia Drosi

Και φέτος τη δράση στήριξαν με μοναδικό τρόπο εταιρείες αφήνοντας λίγη απο τη μαγεία των Χριστουγέννων σε όλους μας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Μακεδονικός Χαλβάς που, παρέα με τον Άγιο Βασίλη, έδωσε δύναμη και ενέργεια σε όλους τους παρευρισκόμενους και γλύκανε μικρούς και μεγάλους!

Με την Polaroid, ποζάραμε, παίξαμε με το φακό και βγάλαμε τις πιο αστείες και γλυκές φωτογραφίες κρατώντας τις στιγμές μας απο αυτή τη γιορτή για πάντα ζωντανές στο μυαλό μας.

Η αλυσίδας Baker’s μας μύησαν στον κόσμο των γλυκων ενώ οι βραβευμένοι barristas με τους 5 μύλους τους, Five Grinders coffee specialists, μας κερασαν καφέ espresso & φίλτρου.

Οι μικροί μας ήρωες απόλαυσαν κάθε στιγμή της γιορτής καθώς είχαν τη δική τους γωνιά για Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και παιχνίδια με την εγγύηση των Early Learning Center.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ευχαριστούμε το πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής - ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Ινστιτούτου PROLEPSIS για τη σίτιση μαθητών σε σχολεία που έχουν ανάγκη. Γιατί αυτά τα Χριστούγεννα μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να προσφέρουμε!

Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, της προσφοράς δώρων και η γιορτή που μας φέρνει πιο κοντά στον συνάνθρωπό μας, για 5η συνεχόμενη χρονιά παραμείναμε σταθεροί στη δράση μας και προσφέραμε το βραβείο γυναικείας επιχειρηματικότητας με έπαθλο χρηματικό ποσό. Μετά από ψηφοφορία του κοινού, η μεγάλη τυχερή της βραδιάς που αναδείχθηκε ήταν το brand Τρεις και Εξήντα με την υποστήριξη της Vodafone.