UPDATE #NOW

Δώστε ένα άγγιγμα μαγείας στις γιορτές σας!


4 Ιανουαρίου 2017

1109645-nespresso-pic-3-1.jpg

TOUCH Travel Mug Limited Edition
Ιδανική για το καθημερινό «ταξίδι στο γραφείο», το Limited Edition TOUCH Travel Mug προσφέρει κομψό design σε μαύρο και χρυσό δια χειρός του Ιταλού εικονογράφου Lorenzo Petrantoni. Με πλούσια περιεκτικότητα 345ml, το TOUCH Travel Mug διατηρεί τον Nespresso σας τέλεια ζεστό (ή κρύο) όταν είστε εκτός σπιτιού. 

REVEAL Lungo 
Ως προσθήκη της πολυαγαπημένης REVEAL Collection έρχεται ένα σετ δύο κρυστάλλινων ποτηριών γευστικής δοκιμής Lungo. Όπως και το εκλεκτό κρασί, ο καφές θα πρέπει να απολαμβάνεται στο σωστό σκεύος. Για να αποδώσουν τη δέουσα τιμή οι αισθητηριακοί ειδικοί της Nespresso ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους κορυφαίους δεξιοτέχνες υαλοποιούς ποτηριών της Riedel, δημιουργώντας αυτά τα εντυπωσιακά ποτήρια. Το ποτήρι με τις πολύ προσεγμένες αναλογίες επιτρέπει στον καφέ να εκφράσει τα ισορροπημένα αρώματά του, αναδεικνύει το βελούδινο σώμα του και ενισχύει στο μέγιστο τη γευστική ευχαρίστηση μιας αυθεντικής αισθητηριακής εμπειρίας. 

Αποθηκευτικός Χώρος TOUCH 
Σχεδιασμένη από το atelier του Βερολίνου, GECKELER MICHELS, η συλλογή TOUCH συνδυάζει πρωτοποριακή πορσελάνη σε μαύρο χρώμα και σύγχρονη απαλή σιλικόνη για ένα τολμηρό φινίρισμα. Μόνιμη προσθήκη στη συλλογή TOUCH αποτελεί ο νέος χώρος αποθήκευσης που μπορεί και φιλοξενεί έξι συσκευασίες καφέ Nespresso, ενώ διαθέτει κομψή και εργονομική σχεδίαση που ταιριάζει σε κάθε στυλ μοντέρνας κουζίνας. 
Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε μια κούπα καφέ συνδυασμένη με υψηλής ποιότητας σοκολάτα; Προς τέρψη των αισθήσεων, η Nespresso δημιουργεί δύο νέες συνταγές σοκολάτας που θα ενθουσιάσουν τους γευστικούς σας κάλυκες. 

Σοκολατάκια Dark Chocolate Raspberry (Limited Edition) 
Βελούδινη μαύρη σοκολάτα που συνδυάζεται με τραγανά κομματάκια με γεύση σμέουρων, δημιουργώντας μια έκρηξη γεύσεων. Η ένταση της μαύρης σοκολάτας και οι φινέτσα των κόκκινων μούρων αλληλοσυμπληρώνονται και αναμειγνύονται με υπέροχα αρώματα λουλουδιών. 

Σοκολατάκια Γάλακτος Milk Chocolate Crunchy Corn Squares (Limited Edition) 
Όταν το τραγανό καλαμπόκι συνδυάζεται με τη σοκολάτα γάλακτος, δημιουργούνται καλαίσθητα και απρόσμενα παντρέματα γεύσεων. Οι λιχουδιές αυτές συνδυάζουν τόνους γλυκύτητας και καβουρδισμένου με τραγανή υφή για μια αισθητηριακή απόλαυση που ενισχύει τον κρεμώδη χαρακτήρα της σοκολάτας γάλακτος. Ολοκληρώνοντας την παλέτα τον γεύσεων έρχεται να προστεθεί μία υψηλή νότα χάρη στην ελάχιστη πρέζα αλατιού. 


Δώστε ένα άγγιγμα μαγείας στις γιορτές σας με την εορταστική συλλογή της Nespresso στο www.nespresso.com, στις Nespresso Boutiques ή στο 2106771300.