UPDATE #NOW

Τι κάνουμε τις τελευταίες μέρες του 2016


29 Δεκεμβρίου 2016

agenda-281216a.jpg

Θα πάμε σε ένα Winter Salon!

Οι τρεις τελευταίες μέρες του 2016 μας βρίσκουν δημιουργικούς και με ένα παραπανίσιο Κρίσμας σπίριτ, στο νέο πολυχώρο, aka Vuta-50, στην οδό Βουτάδων 50, στον Κεράμεικο. Από την Πέμπτη 29.12 έως και το Σάββατο 31.12, οι οικοδεσπότες θα σας περιμένουν από τη 13:00 έως και τις 22:00 να γνωρισετε το χώρο και εκείνους καλύτερα. 
Όπως προαναγγέλει το όνομα του ιβέντ, η Vuta-50 θα είναι ένα μεγάλο, χουχουλιάρικο σαλόνι έτοιμο να φιλοξενήσει δημιουργούς της τεχνης με τον ευρύτερο όρο. Είτε μιλάμε για μελομακάρονα, είτε για έναν ωραίο καμβά στον τοίχο είτε μία ζεστή κούπα σοκολάτα με τζίντζερ. 

Θα ακούσουμε την Athens Lounge Orchestra

Γιατί βεβαίως και έχουμε τέτοια ορχήστρα! Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του City Link (στη Βουκουρεστίου δίπλα στο Παλλάς), η 7-μελής Athens Lounge Orchestra στήνει πάρτυ το μεσημέρι της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, με σκοπό να αποχαιρετήσουμε το 2016 με χορό και groove!

Θα δούμε το BIG HERO 6

Μία τρυφερή οικογενειακή ταινία με πρωταγωνιστή τον Χίρο Χαμάντα, ένα έφηβο με επιστημονικό ταλέντο, όπου γίνεται φίλος με το στρουμπουλό ρομπότ Μπέιμαξ και μαζί με τέσσερις φίλους του συγκροτούν μια ανορθόδοξη ομάδα hi tech υπερηρώων που καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν μασκοφόρο εγκέφαλο του κακού. Δείτε το στο COSMOTE CINEMA 1HD στις 31 Δεκεμβρίου.

Ένα πρωτοχρωνιάτικο πάρτι όλο...Λάμψη

Πάθη, ίντριγκα και γκλάμουρ, κρυφοί και φανεροί έρωτες, σκανδαλώδη μυστικά. 
To Ρομάντσο φέτος, κόντρα στη λιτότητα της εποχής, εμπνέεται από το φανταστικό κόσμο της Λάμψης, και μας προσκαλεί σε ένα πάρτι όλο λάμψη, όπου το αλκοόλ δεν είναι θέμα, τα χαστούκια και οι εξουσιαστικές σχέσεις επιτρέπονται και ο έρωτας κάνει τον κόσμο να γυρίζει. 
Αντλώντας έμπνευση από την ελληνική Τόλμη και Γοητεία, εισβάλλουμε στα μυστικά αρχεία του κρυστάλλινου πύργου της Giant και διασκεδάζουμε παρέα με την αμφιλεγόμενη οικογένεια Δράκου. Εραστές, ερωμένες, αιμομιξίες, εκατομμύρια και δράση.
Το dress code θα είναι αριστοκρατικό, όπως άλλωστε αρμόζει σε μια Βίρνα Δράκου την Πρωτοχρονιά και το ποτό θα ρέει άφθονο. 
Τα δύο stage θα αναλάβουν με τις μουσικές επιλογές τους μεταξύ άλλων οι: ΝΤΕΙΒΙΝΤ, Τhe Dreamer, Chris Kontos. Ώρα Προσέλευσης: 23.59 . Open Bar: 25 ευρώ

Θα φάμε το πρώτο brunch της χρονιάς 

Την Κυριακή, 1/1, το It Restaurant στο Κολωνάκι θα μας περιμένει για το πρώτο brunch της χρονιάς. Όπως αρμόζει στην περίσταση, το μενού θα είναι festive, η σαμπάνια θα ρέει στα ποτήρια και θα υπάρχει live μουσική για να μας υπενθυμίζει πως το 2017 θα είναι πραγματικά μία υπέροχη χρονιά. Κάντε την κράτησή σας στο 210 3635773.