UPDATE #NOW

Ποιος φταίει για το επικό Οσκαρικό λάθος που θα θυμόμαστε για χρόνια


27 Φεβρουαρίου 2017

oscar-gafa-1000.jpg

Οι συντελεστές της ταινίας Lalaland σηκώθηκαν με μεγάλη χαρά και άρχισαν να ευχαριστούν τους πάντες. Αφού λοιπόν ολοκλήρωσαν τους λόγους τους και ευχαρίστησαν τους πάντες, τους ανακοινώθηκε ότι έγινε λάθος. Προσπαθώντας να εξηγήσει το ανεξήγητο, ο 79χρονος Warren Beatty απολογήθηκε λέγοντας ότι πήρε στα χέρια του το λάθος φάκελο, καθώς του έδωσαν τον φάκελο για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου, που είχε απονεμηθεί αμέσως πριν. Διαβάζοντας λοιπόν το όνομα Emma Stone, υποπτεύθηκε πως κάτι δεν πάει καλά, κοίταξε την 76χρονη Dunaway δείχνοντάς της τον φάκελο, κι εκείνη ανυποψίαστη διάβασε το "La la land" ως το όνομα της νικήτριας ταινίας.  


Δείτε το στιγμιότυπο:
 

 

Την ευθύνη για το μπλέξιμο ανέλαβε η εταιρεία Ορκωτών Λογιστών, η οποία φροντίζει να μην διαρεύσουν τα ονόματα των νικητών και παραδίδει τους κλειστούς φακέλους στους παρουσιαστές. Με επίσημη δηλωσή της η εταιρεία παραδέχεται το λάθος της και ζητά συγνώμη από την Ακαδημία και το κοινό. 

Και μην ξεχνάτε:

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα