UPDATE #NOW

Αυτή η γυναίκα ψάχνει κάποια να παντρευτεί τον σύζυγό της


Αφροδίτη Σακκά

21 Απριλίου 2017

woman-write.jpg

Διαβάστε εδώ: #WonderWoman: Ένα τηλεφώνημα με έκανε να δω τη ζωή μου αλλιώς

"Προσπαθώ να το γράψω αυτό εδώ και λίγο καιρό, αλλά η μορφίνη και η έλλειψη ζουμερών cheeseburgers (δεν θα 'ναι τώρα, τι, πέντε εβδομάδες χωρίς κανονικό φαγητό;) έχουν στραγγίσει την ενέργειά μου και έχουν παρέμβει με οποιαδήποτε ικανότητα πεζογραφίας έχει απομείνει. Επιπλέον, τα διακεκομένα μικρά naps που κάνω στη μέση της πρότασης ξεκάθαρα δεν προχωράνε τη δουλειά μου όσο γρήγορα θα ήθελα. Αλλά είναι, ομολογουμένως, λίγο trippy διασκέδαση."

"Βέβαια, πρέπει να το κατορθώσω, γιατί έχω deadline, και σε αυτήν την περίπτωση, πιεστικό deadline. Πρέπει να το πω αυτό (και να το πω σωστά) όσο έχω α) την προσοχή σας και β) παλμό."

Η Rosenthal συνεχίζει λέγοντας πως είναι παντρεμένη με τον άντρα της 26 χρόνια. Σχεδίαζε να μείνει παντρεμένη άλλα 26. Ωστόσο, ένα πρωί του 2015, πήγαν μαζί στα επείγοντα του νοσοκομείου. Απ' ότι φαίνεται, ο έντονος και ασυνήθιστος πόνος της στη δεξιά πλευρά δεν ήταν κάτι μυϊκό, αλλά καρκίνος στις ωοθήκες. Η συγγραφέας συνεχίζει περιγράφοντας τα συναισθήματα της όταν γύρισε στο σπίτι, σκεπτόμενη όλα τα πλάνα που είχε σχεδιάσει -μέρη που ήθελε να ταξιδέψει με τον άντρα της, το ταξίδι της στην Ασία με τη μητέρα της, αίτηση για υποτροφία στο Harvard. Ξεκίνησε να σκέφτεται το "Plan 'Be'" όπως το αποκαλεί και να ζει στο παρόν. Σε εκείνο το σημείο μας παρουσιάζει τον σύζυγό της, Jason Brian Rosenthal.

"Είναι εύκολο να τον ερωτευθείς. Εγώ το έκανα σε μία μέρα," γράφει η Rosenthal.

Μας εξιστορεί την γνωριμία τους και φτιάχνει ένα "προφίλ" για εκείνον -σαν να έγραφε σε site γνωριμιών. Το παρουσιαστικό του, τις ικανότητές του, το στιλ του, τις μουσικές του προτιμήσεις, το ταλέντο του στις τέχνες και την αγάπη του για τα ταξίδια. Γράφει λεπτομερώς, ό,τι θα χρειαζόταν κανείς για να φτιάξει το τέλειο προφίλ, αλλά με όμορφο τρόπο και ρομαντικό.

"Θέλω περισσότερο χρόνο με τον Jason. Θέλω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου. Θέλω περισσότερο χρόνο να πίνω martini στο Green Mill Jazz Club τις Πέμπτες το βράδυ. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Πιθανόν να έχω μερικές μέρες ακόμα να υπάρχω ως άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη. Οπότε γιατί τo κάνω αυτό;"

Το μοναδικό δώρο που ελπίζει η Rosenthal είναι να διαβάσει αυτό το γράμμα το σωστό άτομο, να βρει τον Jason και να ξεκινήσει μία νέα ιστορία αγάπης.

"Θα αφήσω αυτό το κενό επίτηδες παρακάτω, σαν έναν τρόπο να σας δώσω τη νέα αρχή που σας αξίζει."

 

 

 

 

 

"Με όλη μου την αγάπη, Amy"

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το γράμμα της Amy Krouse Rosenthal, εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα