UPDATE #NOW

H φωτογραφία θηλασμού του θύματος πυρκαγιάς που αξίζει να δείτε σήμερα


30 Μαΐου 2017

screen-20shot-202017-05-23-20at-202-32-44-20pm.png

Όταν, όμως, η Stevenson έμεινε έγκυος με το πρώτο της παιδί στα 20, αναφέρει στο SELF, πως φοβόταν πιο πολύ για το ότι το δέρμα της θα τεντωνόταν, παρά να πει στους γονείς της πως ήταν έγκυος. Η εγκυμοσύνη της όμως κατέληξε μια χαρά, όπως και ο θηλασμός. Η Stevenson δεν είχε κουράγιο να θηλάσει το πρώτο της παιδί και μετά από μερικές προσπάθειες, σταμάτησε. Ωστόσο, όσο μεγάλωνε και μάθαινε περισσότερα για το θηλασμό, αποφάσισε να τα καταφέρει με το δεύτερο παιδί της. 

Στην αρχή αντιμετώπισε δυσκολία και η ξαδέρφη της, την έβαλε σε ένα group στο Facebook που λέγεται "Black Moms Do Breastfeed". To συγκεκριμένο group βοηθάει να υπάρχει ανοιχτή συζήτηση σχετικά με τον θηλασμό ανάμεσα σε έγχρωμες γυναίκες και ήταν το μέρος στο οποίο η Stevenson διάλεξε να μοιραστεί δημόσια την ιστορία της, ανεβάζοντας μία selfie που θηλάζει και εξηγώντας τους λόγους που διάλεξε να συνεχίσει τον θηλασμό παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν. 

Η φωτογράφος, Ivette Ivens, ανακάλυψε το group και επικοινώνησε με σκοπό να φωτογραφίσει μερικά πορτραίτα. Η Ivens λάτρεψε τόσο πολύ ένα από αυτά, που το ανέβασε στον λογαριασμό στο Instagram -τη φωτογραφία της Stevenson να κάθεται στο γρασίδι, θηλάζοντας το μωρό της. Φυσικά, η φωτογραφία είχε πάρα πολλές θετικές αντιδράσεις, όπως όταν την ανέβασε και στο Facebook. 

To εκπληκτικό πορτραίτο πήρε πάνω από 55,000 likes στο Instagram και στο Facebook έχει 1.200 shares.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα