UPDATE #NOW

To WOMEN IN ACTION Summer Edition ολοκληρώθηκε άλλη μια φορά με επιτυχία


20 Ιουνίου 2017

cover-wia.jpg

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο και καλοκαιρινό χώρο με λιχουδιές, πολλά ψώνια, δράσεις, μουσική, παιχνίδια για τους μικρούς μας ήρωες, και πάνω από με όλα θετική διάθεση, το Women in Action υποδέχτηκε τον κόσμο, που παρά το βροχερό καιρό, έδωσε το παρόν σε αυτή τη γιορτή της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Το γυναικείο site Jenny.gr με την υπογραφή και τη φιλοσοφία της Τζένης Μπαλατσινού και το 4moms.gr, το διαδικτυακό ραντεβού των full-time μαμάδων: Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη, ένωσαν για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν την Ημέρα της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, που αποτελεί πλέον θεσμό.

[gallery-717078]

Και σε αυτό το Women in Action παρευρέθηκαν γυναίκες επιχερηματίες από διαφορετικούς κλάδους με τις δημιουργίες τους και τα ευρήματά τους, ανέπτυξαν τις σχέσεις τους με το ευρύ κοινό, ενθαρρύνοντας και άλλες γυναίκες να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και να τολμήσουν ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα.

Women in Action HQ from Jenny Balatsinou on Vimeo.

Συνεπείς στη δράση μας για 6η συνεχόμενη φορά δώσαμε βραβείο γυναικείας επιχειρηματικότητας, χρηματικό ποσό, μετά από ψηφοφορία του κοινού.

Το brand που αναδείχθηκε ήταν οι Νεο-λολ-γισμοι by Anastasia Voutsa.

Το brand So Lucky By Metallinou βγήκε στη 2η θέση και έφυγαν κερδισμένες με δώρα από την εταιρεία Mondelez και το νέο προϊόν Oreo Crispy & Thin.

Συγκεκριμένα οι δημιουργοί που βρέθηκαν φέτος μαζί μας:

ΑΞΕΣΟΥΑΡ: Ageliki Vagianni Contemporary Jewels, ANISTA, Be my hero handmade products, Best Quality, Countess Wilhelmina, Drama queen, e-sohoshop, Elina jewelry, Evinhia, Ionians Jewellery Design, Mademoiselle, MaLiYA, NKhandmade, petra &kosmima, Savina jewelry, BluFleur, Christine Thomas Creations, Convertart, Get-e.v.en, Lovethatbags, Νεολολγισμοί, Soulbag by Maria Biza, Νίνα Μιχαλοπούλου jewelry, Taly’s Tales, Treasure box by annita

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ: So Lucky by Metallinou, Sofia’s Cute Atelier

BEACHWEAR: Made in beach, Mr. & Son, MVM Swimwear, NoMO Swimwear

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΟΔΑ: Xana Shop, Muse of Infinity, Christian Ζen, CHIP & CHIP, JYou, AnemosTinos, Smaragdi, Anys Couture Collection, Assai, Erin de Sign Fashion, e-outfit.com, Every, indiego clothing & accessories, Kiwi, MyMati, Think Conceptual Art T-shirt Makers, Yoki attitudes

ΟΠΤΙΚΑ: Eugene Wood sunglasses, Komono, Optiquerie, Οφθαλμός

ΠΑΙΔΙΚΑ: Makaw, Talin, Το Πιτσιρίκι

ΤΡΟΦΙΜΑ: Nutribakes, Forever

ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ : Most Chic, Glamazons sandals, Greek Chic Handmades, Zoe Apostolou, Treis

Και φέτος τη δράση στήριξαν διάφορες εταιρείες με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Οι μπανάνες Fyffes μας έβαλαν απευθείας σε mood καλοκαιρινό αφού διακόσμησαν την είσοδο και μοίρασαν το τροπικό φρούτο σε όλους τους καλεσμένους.

Σε υπέροχες λαχταριστές γεύσεις μας μύησαν τα νέα απολαυστικά OREO Crispy & Thin, ενώ ο κάθε επισκέπτης πέρναγε και απο το photo booth για να ποζάρει, να παίξει με το φακό και να βγάλει τις πιο αστείες φωτογραφίες, κρατώντας fun στιγμές για πάντα ζωντανές.

Τα προϊόντα Vidal, μας ταξίδεψαν με τα αφρόλουτρά τους σε ένα bubble κόσμο καθαριότητας, ενώ στο Carroten με τη νέα καλοκαιρινή σειρά αντιηλιακών προϊόντων ξεπρόβαλλε ένα ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό με παιχνίδια και δώρα στους καλεσμένους.

Αν έκανες μια βόλτα απο το περίπτερο του Beauty lab the store, δεν γινόταν να μην παρασυρθείς απο τις υπέροχες μυρωδιές των προϊόντων ομορφιάς και καλλωπισμού που προσέφεραν, όπως σαπούνια, αρώματα, λάδια και summer mists, και τις απίστευτες προσφορές τους μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα της εκδήλωσης.

Τέλος, το γλυκό που κάνει καλό, ο Μακεδονικός Χαλβάς έδωσε δύναμη και ενέργεια σε όλους τους παρευρισκόμενους και γλύκανε μικρούς και μεγάλους!

Με την παρουσία του μας τίμησε και ο Pepper 96,6 που έπαιζε μουσική κατα τη διάρκεια του event live απο το dj set του Women in [email protected] Μουσική, χορός, και κέφι, υπήρχε καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι;