UPDATE #NOW

Αυτό που θα σας σώσει αυτόν τον μήνα στη δουλειά


Αφροδίτη Σακκά

28 Σεπτεμβρίου 2017

people-2572146-960-720.jpg

Επειδή οι ρυθμοί είναι γρήγοροι, όμως, πάντα θέλουμε τη λύση που θα μας γλυτώσει από πιθανή ταλαιπωρία και θα ευκολύνει τις δουλειές της καθημερινότητας. Αν χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, σίγουρα θα έχετε αναγκαστεί να αργήσετε σε ραντεβού, να στριμωχτείτε ανάμεσα σε πολύ κόσμο ή να ταλαιπωρηθείτε στη διαδρομή από το σπίτι στη δουλειά και από τη δουλειά στο σπίτι.

Ενδεχομένως να έχετε σκεφτεί πολλές φορές να αποκτήσετε ένα αμάξι έτσι ώστε οι μετακινήσεις σας να γίνουν πιο εύκολες, αλλά έχετε απορρίψει την ιδέα σκεπτόμενη τη δέσμευση -και φυσικά, τα χρήματα.

Ωστόσο, υπάρχει μία λύση στο πρόβλημα, αφού μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε την προσφορά της Avis για μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου. Το Avis Flex σας επιτρέπει να ενοικιάσετε ένα από τα νεότερα μοντέλα αυτοκινήτου που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, με τιμές που ξεκινούν από 8,5€ την ημέρα και να είστε ευέλικτες, προσαρμόζοντας το χρονικό διάστημα στις ανάγκες σας και το εισόδημά σας.

Έτσι, λοιπόν, ανάμεσα στα meetings, τις αγορές για το σπίτι, τις καθημερινές υποχρεώσεις και ο,τι άλλο σας κάνει να κινείστε καθημερινά στην πόλη, θα μπορέσετε να βρείτε μερικές στιγμές ηρεμίας και εύκολης και γρήγορης μετακίνησης. Ή μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητό σας και να πάτε μία εκδρομή το Σαββατοκύριακο για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, εύκολα και οικονομικά, χωρίς να χρειαστεί να ανησυχείτε για κάτι αφού τα οφέλη της μηνιαίας ενοικίασης περιλαμβάνουν τα τέλη κυκλοφορίας, 24ωρη οδική βοήθεια και όχημα αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης, ανάμεσα σε άλλα.

Καλό Σεπτέμβρη!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα