UPDATE #NOW

Η απάντηση του Barack Obama στο μακελειό στο Las Vegas


Αφροδίτη Σακκά

3 Οκτωβρίου 2017

obama.jpg

Διαβάστε εδώ: Πώς αντέδρασε μαθητής γυμνασίου όταν είδε μπροστά του τον Obama

"Η Michelle & εγώ προσευχόμαστε για τα θύματα στο Las Vegas," έγραψε στο Twitter. "Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειές τους & όλους όσους υπομένουν μία ακόμα παράλογη τραγωδία."

Ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δηλώσει στο TIME κατά τη διάρκεια της θητείας του -με αφορμή τη μαζική επίθεση με όπλο στο LGBTQ club, Pulse, του Orlando της Florida την προηγούμενη χρονιά, όπου δολοφονήθηκαν 49 άνθρωποι και 53 τραυματίστηκαν-: "Αυτή η σφαγή αποτελεί επομένως μία παραιτέρω υπενθύμιση του πόσο εύκολο είναι για κάποιον να πάρει στα χέρια του ένα όπλο που θα του επιτρέψει να πυροβολήσει ανθρώπους σε ένα σχολείο, ή σε ένα τόπο λατρείας, ή σε ένα σινεμά ή σε ένα nightclub. Και πρέπει να αποφασίσουμε αν αυτή είναι η χώρα που θέλουμε να είμαστε. Και το να μην κάνουμε κάτι ενεργά είναι επίσης μία απόφαση."

Η τελευταία αυτή επίθεση διαπράχθηκε από έναν 64χρονο δράστη που εξαπέλυσε πυροβολισμούς προς το κοινό που είχε συγκεντρωθεί στο Mandalay Bay Resort and Casino στο Las Vegas για το Route 91 Harvest Music Festival, σύμφωνα με το CNN. 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα