UPDATE #NOW

Κλίντον εναντίον Κλίντον – Γιατί Χίλαρι και Μπιλ έχουν κόψει και την καλημέρα


13 Οκτωβρίου 2017

clinton.jpg

Αυτή τη φορά η αιτία δεν είναι κάποια νέα «αταξία» του Μπιλ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Page Six, το κουτσομπολίστικο site της New York Post, οι δύο τους έχουν κόψει και την καλημέρα εδώ και μήνες ύστερα από έναν ξεγυρισμένο καβγά λίγο πριν από την έκδοση του βιβλίου της πρώην προεδρικής υποψήφιας «What Happened», στο οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ηττήθηκε στις εκλογές του 2016 από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπιλ Κλίντον θύμωσε τόσο που πέταξε το χειρόγραφο στα σκουπίδια όταν η Χίλαρι αρνήθηκε να ακολουθήσει τη συμβουλή του να μην το εκδώσει.

Ο πρώην πρόεδρος εκτιμά – κατά το δημοσίευμα –  ότι η Χίλαρι μέσα από το βιβλίο δίνει την εικόνα ενός ατόμου «σαστισμένου, εξοργισμένου και σε σύγχυση, αρετές φτωχές για μία γυναίκα που είχε τη φιλοδοξία να γίνει πρόεδρος της πιο ισχυρής χώρας στον κόσμο». Επιπλέον ο Μπιλ Κλίντον φέρεται να παρενέβη στο κείμενο της συζύγου του, σημειώνοντας τα σημεία εκείνα που κατά τη γνώμη του χρειάζονταν βελτιώσεις ή έπρεπε να αφαιρεθούν και έγινε έξαλλος όταν εκείνη αρνήθηκε να διαβάσει τις παρατηρήσεις του. Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου εδώ