UPDATE #NOW

BMW Christmas Event. Let it Shine!


22 Δεκεμβρίου 2017

pan-0011.jpg

Φτάνοντας αντικρίζω τον ανανεωμένο χώρο που αμέσως αντιλαμβάνομαι την προσοχή στην λεπτομέρεια. Η Σπανός ΑΕ που παραμένει σταθερά για πάνω από τέσσερις δεκαετίες πρώτη σε πωλήσεις BMW και MINI μας δείχνει τον σεβασμό στον πελάτη ανακαινίζοντας τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις BMW στην Ελλάδα.

Το χαρακτηριστικό κάθετο συγκρότημα της BMW στον κόμβο των Λεωφόρων Συγγρού και Αμφιθέας φιλοξενεί το μέλλον με υποδειγματικά αρχιτεκτονικά δεδομένα, πρότυπο σε αισθητική και λειτουργικότητα και με υψηλής ποιότητας υλικά που καταφέρνει να εντυπωσιάσει τον επισκέπτη με την πρώτη ματιά. Mininal αισθητική, λειτουργικότητα και εντυπωσιακοί χώροι, συνδυάζονται άψογα με την εορταστική ατμόσφαιρα.

Το πάρτυ έχει ήδη ξεκινήσει. Οι οικοδεσπότες, υποδέχονταν τους εκλεκτούς τους καλεσμένους σε έναν minimal αλλά και ζεστό χώρο που είναι πιο εντυπωσιακός από ποτέ.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς

Η κυρία Όλγα Λαφαζάνη

Ο Πάνος Χαρίτος

Ο Νίκος Οικονόμου

Η κυρία Βίκυ και ο κύριος Γρηγόρης Κουρολιάν

Oι καλεσμένοι υπό τους ήχους βιολιού και κιθάρας σε απόλυτο γιορτινό mood, θαύμασαν τις BMW Individual και BMW Μ που βρίσκονταν στον χώρο ειδικά για τη βραδιά.

Το εντυπωσιακό Christmas Decoration "μπλέχτηκε" άψογα με τα έργα του Έλληνα sculptor και designer Στάθη Αλεξόπουλου.

Τα γλυπτά του, τα οποία χαρακτηρίζονται από κόμβους, οι οποίοι διαμορφώνονται από τυλιγμένους ιμάντες, πλαισίωναν τον χώρο και φαίνονταν σαν να βρίσκονταν στο "φυσικό τους περιβάλλον".

Το γλυπτό αστέρι του καλλιτέχνη θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα δοθεί στο "Make-A-Wish".

Merry Christmas to all!