UPDATE #NOW

Ένα κουτάβι πέθανε σε πτήση όταν το ανάγκασαν να μπει στο ντουλαπάκι του αεροσκάφους


Αφροδίτη Σακκά

14 Μαρτίου 2018

the-creative-exchange-530521-unsplash.jpg

Η Gremminger είπε πως είδε έκπληκτη την αεροσυνοδό να σπρώχνει τον σκύλο μέσα στο ντουλαπάκι και προσπάθησε να ψάξει στο internet για να δει αν ήταν ασφαλές. Αλλά θεώρησε πως το ντουλαπάκι είχε αρκετό εξαερισμό για να κρατήσει τον σκύλο ασφαλή. Η Gremminger είπε πως άκουσε τον σκύλο να γαβγίζει όταν το αεροπλάνο απογειωνόταν και νωρίς στην πτήση, όταν είχε κενά αέρος. Αλλά μετά από 30 λεπτά, ο σκύλος ήταν σιωπηλός. Στο τέλος της πτήσης, είπε η Gremminger, η ιδιοκτήτρια βρήκε τον σκύλο της νεκρό και κάθισε στον διάδρομο του αεροπλάνου κλαίγοντας, με τα δύο της παιδιά δίπλα της. Η αεροσυνοδός ισχυρίστηκε πως δεν ήξερε ότι υπήρχε ένα ζώο μέσα στη τσάντα. "Είμαι αηδιασμένη και τραυματισμένη ψυχολογικά," έγραψε η Gremminger. "Δεν ξέρω πώς θα κοιμηθώ απόψε."

Η United Airlines απάντησε στο περιστατικό με την ακόλουθη δήλωση: "Ήταν ένα τραγικό ατύχημα που δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ, αφού τα κατοικίδια δεν θα έπρεπε να μπουν ποτέ στο πάνω ντουλαπάκι. Παίρνουμε όλη την ευθύνη για αυτή την τραγωδία και εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και δεσμευόμαστε να τους υποστηρίξουμε. Ερευνούμε εκτενώς τι ακριβώς συνέβη για να το αποτρέψουμε από το να ξανασυμβεί."

Οι κανόνες της United επιτρέπουν σε γάτες, σκύλους, κουνέλια και τα περισσότερα πουλιά να ταξιδέψουν στην καμπίνα με κόστος 125 δολάρια. Τα κατοικίδια πρέπει να βρίσκονται μέσα σε μία εγκεκριμένη τσάντα που να χωράει κάτω από το κάθισμα μπροστά από τον ιδιοκτήτη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα