UPDATE #NOW

5 κόλπα για το Netflix που θα σας αλλάξουν τη ζωή


Αφροδίτη Σακκά

17 Απριλίου 2018

photo-1522869635100-9f4c5e86aa37.jpg

Διαβάστε επίσης: Πώς να ξεκλειδώσετε τις κρυμμένες κατηγορίες στο Netflix

 

1. Παίξτε ρουλέτα στο Netflix

Ευχηθήκατε ποτέ να είχε το Netflix ένα κουμπί τύπου generator, έτσι ώστε να μην περνούσατε την πολύτιμη ζωή σας να προσπαθείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 4.000 σειρές, για να συμβιβαστείτε στο τέλος με το Parks and Recreation για εκατοστή φορά; Το Flix Roulette είναι εδώ για εσάς. Μπορείτε να διαλέξετε σκηνοθέτες, ηθοποιούς, ακόμα και keywords για να βοηθήσετε τις αναζητήσεις σας.

2. Δώστε ένα τέλος στο buffering

Όλοι συμφωνούμε πως δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το buffering -ειδικά στις πιο κρίσιμες στιγμές της ταινίας που ακυρώνονται αυτόματα από το εξαιρετικά αργό loading. Υπάρχουν λύσεις εδώ, απλά λειτουργούν μόνο σε υπολογιστή: όσο παίζει αυτό που παρακολουθείτε, πατήστε κρατημένα Shift+Opt (Shift+Alt για Windows) και αριστερό κλικ για να ανοίξετε ένα "κρυμμένο" μενού που περιλαμβάνει διορθώσεις για το buffering και άλλες επιλογές για streaming. Αν χρησιμοποιείτε Chrome, πατήστε Ctrl+Shift+Alt/Opt+S για να έχετε πρόσβαση σε αυτό το μενού. Αν κάνετε streaming σε Wii, Xbox 360 ή PlayStation 3, χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο πατώντας πάνω, πάνω, κάτω, κάτω, αριστερά, δεξιά, αριστερά, δεξιά, πάνω, πάνω, πάνω, πάνω.

3. Δείτε Netflix σε περίεργες ώρες για καλύτερη ποιότητα video

Ένας τρόπος να βελτιώσετε την ποιότητα του video είναι με το να κάνετε streaming σε off-peak ώρες (δηλαδή νωρίς το πρωί, αργά το βράδυ, κλπ), σύμφωνα με ένα report του Digital Trends. Μία καλή δικαιολογία για να πάρετε άδεια και να κάτσετε απ' το πρωί στο σπίτι για σωστό binge-watching.

4. Μάθετε όλες τις συντομεύσεις του υπολογιστή

Αυτές οι πέντε συντομεύσεις στο πληκτρολόγιο θα κάνουν το binging σας πιο απολαυστικό, αφήνοντάς σας ακόμα περισσότερο χρόνο να δείτε Black Mirror και να μην το ξεπεράσετε ποτέ:

To F θα σας δώσει full screen

Το Esc θα σας βγάλει από αυτήν

Το PgDn θα κάνει pause

To PgUp θα συνεχίσει από εκεί που το άφησε

Το spacebar επίσης θα κάνει pause και μετά play

Το Shift + Δεξί Βελάκι θα κάνουν fast-forward

Το Shift + Αριστερό Βελάκι θα κάνουν rewind

To M θα λειτουργήσει ως κουμπί για mute, αναλόγως με τον υπολογιστή σας

5. Βεβαιωθείτε πως βλέπετε HD

Δεν θα ήταν εξαιρετική ντροπή αν πληρώνατε για HD streaming, αλλά δεν το χρησιμοποιούσατε; Αυτό συμβαίνει με πολλούς χρήστες του Netflix, που δεν ελέγχουν ποτέ τις ρυθμίσεις streaming τους -απλά πηγαίντε στο Netflix.com/HdToggle για να βεβαιωθείτε πως βλέπετε πάντα σε HD.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα