UPDATE #NOW

Εσύ πώς θα budgetάρεις τις φετινές σου διακοπές;


7 Αυγούστου 2018

car-690275_960_720.jpg

Μπήκε ο Αύγουστος, έρχεται η πολυπόθητη άδεια και η ώρα των διακοπών πλησιάζει όλο και περισσότερο. Ο απόλυτος προορισμός έχει βρεθεί και το μόνο που μένει είναι να οργανωθεί η παρέα προκειμένου να βγάλουμε τα εισιτήρια, να διαλέξουμε τόπο διαμονής και να καταλήξουμε στο πιο εξυπηρετικό μέσο μετακίνησης. Μόνη πρόκληση; Το budget.

Το να bugdetάρεις τις διακοπές ειδικά όταν είσαι μέλος μεγάλης παρέας, δεν είναι πάντα εύκολο. Απαιτεί έξυπνους χειρισμούς και φυσικά την καλή διάθεση και προσαρμοστικότητα όλων των μελών της παρέας!

Σίγουρα ένα βασικό έξοδο που είναι αδιαπραγμάτευτο, είναι το κόστος της μεταφοράς μας από και προς το νησί. Για όλα όμως τα υπόλοιπα, πρέπει να μαζευτούμε όλη η παρέα και να αποφασίσουμε πόσα χρήματα διαθέτουμε για τις πολύτιμες διακοπές μας, που περιλαμβάνουν 4 διανυκτερεύσεις, το φαγητό μας, τις εξόδους και φυσικά, τη μετακίνησή μας στις διάφορες παραλίες.

Ξεκινάμε με την ενοικίαση των δωματίων. Οι εναλλακτικές μας τον Αύγουστο μπορεί να είναι περιορισμένες, αλλά δε χάνουμε τις ελπίδες μας – μην ξεχνάμε τις ακυρώσεις και τις αλλαγές κρατήσεων - και πάντα υπάρχει και η οικονομική λύση του camping! Όλοι μαζί, βρίσκουμε τελικά την πιο προσιτή λύση, η οποία μας αφήνει ικανοποιημένους και χωρίς στερήσεις.

Ενώ το φαγητό και οι έξοδοι αποτελούν μεταβλητά έξοδα που διαμορφώνονται κατά τη διάρκεια των διακοπών μας, το μεταφορικό μέσο είναι το τελευταίο έξοδο που μπορούμε να προγραμματίσουμε εκ των προτέρων. Σίγουρα υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές, όμως προτεραιότητά μας αποτελεί η ελευθερία να κινηθούμε οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, με τις απαραίτητες στάσεις για φωτογραφίες και για βουτιές όπου μας αρέσει! Έτσι, προτιμάμε να εκμεταλλευτούμε τις προσφορές της Bugdet και να νοικιάσουμε ένα αυτοκίνητο, το οποίο θα γίνει το όχημά μας για να εξερευνήσουμε την περιοχή με το δικό μας τρόπο αλλά και οικονομικά, αφού μπορούμε να επιλέξουμε το είδος καυσίμου που εξυπηρετεί καλύτερα την τσέπη μας και να συνεισφέρουμε όλοι!

Το μόνο που απομένει πλέον, είναι να περάσει ο καιρός, να αποχαιρετήσουμε για λίγο το γραφείο, να μπούμε στο πλοίο και να ξεκινήσουμε!

Καλό καλοκαίρι!