UPDATE #NOW

Μεγάλη εταιρεία σκολάτας προσλαμβάνει άτομα να δοκιμάζουν τα νέα της προϊόντα


The Jennettes

3 Αυγούστου 2018

cris-dinoto-412439-unsplash.jpg

Ας το παραδεχτούμε: η σοκολάτα είναι μία από τις αγαπημένες μας αμαρτίες. Είτε πάνω σε ψωμάκι, είτε μέσα σε κρέπα, είτε κατευθείαν από το βαζάκι, μας έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές απόλαυσης. Τώρα, άνοιξαν θέσεις εργασίας για τους λάτρεις της. Σύμφωνα με το The Local, η εταιρεία παραγωγής του αγαπημένου προϊόντος, αναζητά καθημερινό κόσμο για να δοκιμάζει τις νέες κυκλοφορίες.

Συγκεκριμένα, χρειάζονται μη-επαγγελματίες που θα εργάζονται δύο μέρες την εβδομάδα στο Piedmont της Ιταλίας. Ας το κάνουμε εικόνα: Οδηγούμε τη vespa μας στα ιταλικά στενά, τρώμε παραδοσιακές μακαρονάδες και πηγαίνουμε στο γραφείο, όπου αρμοδιότητά μας θα είναι να τρώμε γλυκά. Φαντάζει μαγικό.

Η ερευνητική ομάδα του ομίλου έχει ανάγκη από 60 απλούς καταναλωτές, σαν όλους εμάς, που δεν έχουν εμπειρία στο χώρο της διατροφής. Η μόνη τους – λογική – απαίτηση, είναι οι ενδιαφερόμενοι να μην είναι αλλεργικοί σε κανένα από τα συστατικά.

Όσοι προσληφθούν, θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους στο τέλος του Σεπτεμβρίου. Αρχικά, πρόκειται να περάσουν τρεις μήνες εκπαίδευσης, που θα τους βοηθήσουν να ευαισθητοποιηθούν στη μυρωδιά και τη γεύση των προϊόντων, ενώ θα πρέπει να μάθουν όλες τις σχετικές διατροφικές πληροφορίες. Στο τέλος, οι 20 που θα ξεχωρίσουν θα έχουν την ευκαιρία να διαδραματίσουν έναν πιο ενεργό ρόλο στην παραγωγή.

Οπότε όσοι βρεθούμε στην Ιταλία στο κοντινό μέλλον, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε: Να παραιτηθούμε και να στείλουμε βιογραφικό!

 

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το είδος της σοκολάτας που μειώνει το στρες

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα