UPDATE #NOW

Το Hollywood θέλει να «ξηλώσει» το αστέρι του Trump


8 Αυγούστου 2018

20180625-zaa-s152-015.jpg

Εκτός της προεδρίας, ούτε το αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας δεν αξίζει στον Ντόναλντ Τραμπ. Τουλάχιστον έτσι πιστεύει το δημοτικό συμβούλιο του δυτικού Χόλιγουντ το οποίο προωθεί την απομάκρυνση του αστεριού του προέδρου των ΗΠΑ από τη Λεωφόρο της Δόξας.

«Η ενοχλητική συμπεριφορά του στις γυναίκες και άλλες ενέργειές του δεν ανταποκρίνονται στις κοινές αξίες της πόλης του δυτικού Χόλιγουντ», είναι ένα από τα κύρια επιχειρήματα που έχουν παρατεθεί και γι' αυτό δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα ψήφισμα, με το οποίο προτρέπει το δημοτικό συμβούλιο του Λος Άντζελες και το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ να το αφαιρέσουν μόνιμα από τη Λεωφόρο με τα αστέρια προς τιμήν επιτευγμάτων στη βιομηχανία του θεάματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του NME, η τελική απόφαση ανήκει στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ, το οποίο ωστόσο σε παλαιότερες αντίστοιχες καταστάσεις, έχει προβάλλει αντιρρήσεις σε αιτήματα αφαίρεσης αστεριών αμφιλεγόμενων προσωπικοτήτων. Για παράδειγμα, τον Δεκέμβριο του 2015 αντιστάθηκε με σθένος στις εκκλήσεις αφαίρεσης του αστεριού του Μπιλ Κόσμπι μετά τις κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση και μάλιστα ακόμη δεν έχει αφαιρεθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.