Υπάρχει ένα τεράστιο λάθος στο πρώτο επεισόδιο του Friends και κανείς δεν το έχει προσέξει

The Jennettes
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018
8f34ccdb-e9d3-4290-989e-0a96a8a56691-friends.jpg

Ενώ κανείς δεν μπορεί να συμφωνήσει ποιος είναι ο χειρότερος χαρακτήρας (Ross) και ποιος είναι ο καλύτερος (Chandler), «Τα φιλαράκια» είναι μια σειρά που αναμφισβήτητα ο καθένας έχει δει από την αρχή μέχρι το τέλος πολλές φορές.Παίζεται συνεχώς στη τηλεόραση και απλώς το βάζετε όταν είστε από hungover ή απλά χρειάζεστε κάποιο θόρυβο στο παρασκήνιο, έτσι ώστε να μην αισθάνεστε μόνοι όταν είστε σπίτι, χωρίς παρέα.

Έτσι, η είδηση ότι υπήρξε ένα μεγάλο λάθος στο πρώτο επεισόδιο (Όταν η Monica παίρνει ένα συγκάτοικο) είναι μια μεγάλη έκπληξη για όσους νόμιζαν ότι ξέρουν τη σειρά απ’ έξω και ανακατωτά! Υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζετε για τη Phoebe. Διότι, οι πιο ειλικρινείς και αδιευκρίνιστοι χαρακτήρες της σειράς μπορεί να έχουν άλλη αντιμετώπιση απέναντί της. Ας δούμε τι συμβαίνει.

Το λάθος βρέθηκε από τη σούπερ φαν της σειράς Aine Maloney, η οποία ήταν γρήγορη στο να καταγράψει την οθόνη της και να φορτώσει την εν λόγω σκηνή στο διαδύκτιο.

 

Το είδατε;

«Πρωταγωνίστρια» είναι άθελά της η Phoebe,η οποία εμφανίζεται ταυτόχρονα σε δύο σημεία. Είμαστε στο πρώτο επεισόδιο, η Rachel εμφανίζεται με το νυφικό της και η Phoebe της λέει πως «μόλις έβγαλε τέσσερις βλεφαρίδες». Την ίδια στιγμή ωστόσο εμφανίζεται να πίνει ανέμελη τον καφέ της απέναντι από τον τότε σύντροφο της Monica, Paul. Έτσι φαίνεται να βρίσκεται μαγικά σε δύο μέρη ταυτόχρονα!

Προφανώς το λάθος έγινε στο μοντάζ τη στιγμή που ενώνονταν διαφορετικές λήψεις, από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Και στην πραγματικότητα - όσο καλή σειρά και αν είναι - «Τα φιλαράκια» είναι γεμάτα από αυτά τα περίεργα μικρά ατυχήματα. Εάν δώσετε προσοχή σε οποιοδήποτε επεισόδιο, θα παρατηρήσετε ότι τα μαλλιά της Rachel μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικά σε κάποια πλάνα ή ότι ο Ross κρατά τα χερούλια από το φλιτζάνι του καφέ, είτε με το αριστερό, είτε με το δεξί του χέρι ανάλογα με τη γωνία που τραβήχτηκε το πλάνο. Υπάρχουν και άλλα λάθη στα επεισόδια και αν τα ψάξετε πραγματικά, θα τα παρατηρήσετε.

Άλλοι μεγάλοι λάτρεις των σφαλμάτων ανακάλυψαν ότι τα μέλη της σειράς να φορούν διαφορετικά κουστούμια, πως η φωτογραφία του διαβατηρίου της Rachel απεικονίζει άλλο πρόσωπο και  μια πατάτα να αντικαθιστά κέικ στο καφέ του Central Perk.