UPDATE #NOW

Κάτι αλλάζει στα αμερικανικά καλλιστεία - Για πρώτη φορά οι διαγωνιζόμενες δεν εμφανίστηκαν με μαγιό


The Jennettes

10 Σεπτεμβρίου 2018

20180909_zaa_a123_345.jpg

Την Κυριακή το βράδυ πραγματοποιήθηκαν για τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Miss America 2019 και ήταν μία διοργάνωση διαφορετική από τις άλλες. Για πρώτη φορά στα χρονικά, οι διαγωνιζόμενες δεν εμφανίστηκαν με μαγιό.

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς κρίθηκε η Nia Imani Franklin, η οποία εντυπωσίασε κοινό και κριτική επιτροπή με τη μαγευτική φωνή της. Τραγούδησε όπερα, συγκεκριμένα το Quando m’en vo, και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Όταν ανακοινώθηκε η νίκη της, η Nia δεν μπορούσε να το πιστέψει. «Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό γιατί χωρίς εκείνον δε θα βρισκόμουν εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη μαμά και τον μπαμπά μου, έναν επιζόντα καρκίνου που αγαπώ πολύ», είπε.

Σχετικά με την απόφαση της διοργάνωσης να μην υπάρχει κομμάτι της βραδιάς που οι κοπέλες εμφανίζονταν μόνο με μαγιό, εκείνη δήλωσε πως αισθάνθηκε λιγότερο αγχωμένη. «Μπορούσα να φάω περισσότερο»,είπε χαρακτηριστικά. Γνωρίζει ότι στέφθηκε η ωραιότερη της Αμερικής όχι χάρη στο γυμνασμένο της σώμα, αλλά χάρη στο μεγάλο της ταλέντο.

Η πανέμορφη Franklin μαζί με τον τίτλο κέρδισε και το έπαθλο των 50 χιλιάδων δολαρίων.

Δείτε επίσης τα καλύτερα looks από το Copenhagen Fashion Week

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα