UPDATE #NOW

Λίγο καλοκαίρι ακόμα! Ένας ξεχωριστός λόγος για να συνεχίσουμε τις διακοπές μας


10 Σεπτεμβρίου 2018

ikosdassiap13053_b_web_1.jpg

Μπορεί το καλοκαίρι να μας έχει αφήσει εδώ και λίγες μέρες, όμως αυτό δε σημαίνει ότι μαζί του θα πρέπει να τελειώσουν και οι δικές μας αποδράσεις. Σε όλους αξίζουν στιγμές χαλάρωσης ανεξάρτητα από την εποχή και αυτό ακριβώς μας προσφέρει το ξενοδοχειακό συγκρότημα Ikos Dassia.

Συνδυάζοντας την ελληνική φιλοξενία με τη σύγχρονη πολυτέλεια, καλύπτει μια εντυπωσιακή έκταση κατά μήκος του καταπράσινου κόλπου της Δασιάς στο Ιόνιο πέλαγος. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μία all-inclusive εμπειρία με απεριόριστες επιλογές που, όμως, δεν έχουν επιπλέον κόστος.

Από έξι a la carte εστιατόρια, με την υπογραφή βραβευμένων σεφ με αστέρια Michelin και 24ωρο room service, μέχρι mini bar, 300 ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιών, εξαιρετική ποικιλία δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια και πολλά άλλα.

Μάλιστα, μέσω του προγράμματος Dine Out, μας παρέχεται η δυνατότητα γευμάτων, χωρίς χρέωση, σε επιλεγμένα εστιατόρια της περιοχής, ενώ θα μπορέσουμε να γυρίσουμε ολόκληρη την Κέρκυρα με το τελευταίο μοντέλο της MINI, εντελώς δωρεάν για μία ολόκληρη μέρα!

Όλα τα παραπάνω θα μπορέσουμε να τα κάνουμε με μόλις 129€/άτομο από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου και με 99€/άτομο από 21 έως 28, με ελάχιστο αριθμό 3 διανυκτερεύσεων. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλα τα παραπάνω, μαζί με πλήρη διατροφή, χρήση χαμάμ, σάουνας, γυμναστηρίου και θερμαινόμενης πισίνας, καθώς και πρόσβαση σε διεθνή επώνυμα αλκοολούχα ποτά, μπύρες, αναψυκτικά, χυμούς, τσάι, καφέ αλλά και μοναδικά κοκτέιλ!

Πρόκειται για μία προσφορά που δε γίνεται να χάσουμε. Το καλοκαίρι τελείωσε, οι διακοπές μας, όχι!