UPDATE #NOW

Η λεπτομέρεια στο κοστούμι της Daenerys που αποκαλύπτει το μέλλον της στο Game of Thrones


The Jennettes

13 Σεπτεμβρίου 2018

23596593_876654005834623_3066239111812612096_n_1.jpg

To Game of Thrones θα επιστρέψει στις οθόνες μας τον 2019 και η τελευταία σεζόν πρόκειται να είναι η πιο ενδιαφέρουσα. Κατά καιρούς, έχουν αναπτυχθεί διάφορες θεωρίες σχετικά με το μέλλον των αγαπημένων μας πρωταγωνιστών που, ας είμαστε ειλικρινείς, δεν πρόκειται να επιζήσουν όλοι. Αυτή τη φορά, οι φανατικοί της σειράς έχουν μία ιδέα για το τί θα συμβεί στην Daenerys, από μία λεπτομέρεια στο κοστούμι της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emilia Clarke ♡ (@daenerystargaryen) on

Η σχεδιάστριά του. Michele Clapton, κέρδισε βραβείο Emmy για το έργο της στο προτελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν και αποκάλυψε ότι η αγαπημένη της ενδυμασία είναι και αυτή που της χάρισε τη  νίκη.

 «Όταν τη δούμε τώρα, θα αρχίσει να ντύνεται όπως ο αδελφός της. Τι λέει αυτό για εκείνη;», δήλωσε στη συνέντευξή της και μας γέμισε απορίες.

Η Μητέρα των Δράκων έχει δύο αδελφούς: τον Viserys, που έχασε τη ζωή του στον 1ο κύκλο. Και τον Rhaegar, τον πατέρα του Jon Snow. Και τους δύο τους είδαμε με την ίδια ενδυμασία, όταν έκαναν τα μεγαλύτερα λάθη τους. Ο πρώτος το φόρεσε στην έρημο όταν προκάλεσε τον Khal Drogo που, στη συνέχεια, τον σκότωσε. Ο δεύτερος, την ημέρα του γάμου του με τη Lyanna Stark, κάνοντας βέβαιη τη διαγραφή του από τη δυναστία των Targaryen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerenh Cleo Barrios (@kerenh_cleo) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #1 targaryen stan (@tayrgaryentrash) on

Θα μπορούσε, λοιπόν, η δήλωση της Clapton να σημαίνει ότι και η Dany θα καταστραφεί; Και, μήπως, αυτό θα γίνει όταν μάθει ότι ο Jon Snow είναι στην πραγματικότητα συγγενής της;

Ανυπομονούμε να μάθουμε.

 

Δείτε επίσης την gallery: To cast του Game of Thrones φωτογραφίζεται όπως δεν το έχετε ξαναδεί

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα