UPDATE #NOW

Nicolas Cage: «Σταματήστε να κοροϊδεύετε το παίξιμό μου»


19 Σεπτεμβρίου 2018

20091105_zaf_n08_001.jpg

Ο Nicolas Cage φαίνεται ότι δεν τα πάει και πολύ καλά με τον αυτοσαρκασμό. Ούτε φυσικά και με τη σάτιρα. Γι’ αυτό άλλωστε, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε με αφορμή τη νέα ταινία «Mandy» στην οποία πρωταγωνιστεί, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα «Cage Rage» memes. 

Οι συγκεκριμένες αστείες εικόνες που κάνουν θραύση στο Διαδίκτυο, εμφανίζουν τον Cage σε διάφορες χαρακτηριστικές σκηνές από ταινίες. Γουρλωμένα μάτια που γυαλίζουν, ορθάνοιχτο στόμα με την οδοντοστοιχία σε κοινή θέα, η μία γκριμάτσα μετά την άλλη, λες και το πρόσωπό του είναι φτιαγμένο από πλαστελίνη και όχι από σάρκα και οστά.

Όπως είπε λοιπόν σε συνέντευξή του στο Indiewire:  «είμαι σίγουρος πως θα είναι πολύ αποκαρδιωτικό για τον σκηνοθέτη μου Πάνο Κοσμάτο (σ.σ ελληνοϊταλικής καταγωγής), ο οποίος έκανε μία ταινία που θεωρώ πολύ λυρική, εσωτερική και ποιητική, ένα έργο τέχνης, να βλέπει όλη την ώρα αυτή τη μόδα με το «Cage Rage» να κατακλύζει τη δουλειά του. Το Ιντερνετ έχει ήδη κάνει πολύ κακό στην ταινία».

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ