UPDATE #NOW

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το prequel του Game Of Thrones


The Jennettes

31 Οκτωβρίου 2018

game-of-thrones-s7-finale.jpg

To Game Of Thrones θα τελειώσει στην 8η season που θα προβληθεί το 2019, αλλά το HBO δε θα μας αφήσει έτσι.

Φαίνεται πως το αμερικάνικο δίκτυο θα ξεκινήσει από την επόμενη χρονιά την παραγωγή ενός prequel του Game of Thrones, το οποίο λαμβάνει χώρα χιλιάδες χρόνια πριν από το A song of Ice and Fire.

Δεν υπάρχουν ακόμα οριστικές ημερομηνίες, πάντως το project θα το αναλάβει η παραγωγός και σεναριογράφος των ταινιών Kick-Ass, X-Men: First Class, και Kingsman, Jane Goldman μαζί με τον George R. R. Martin. Από όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, το prequel θα έχει όλο το ιδιότυπο χιούμορ της Goldman, μαζί με την πολυαίμακτη αισθητική της (την οποία μοιράζεται με τον Martin, η αλήθεια είναι). 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πλοκή θα καλύπτει από τα μυστικά της ιστορίας του Westeros, μέχρι την αρχή της ύπαρξης των White Walkers και από τα μυστήρια της Δύσης μέχρι το θρύλο των Stark, τα οποία δεν είναι όπως τα ξέρουμε. Όσον αφορά το cast, φαίνεται ότι δε θα υπάρχει σχεδόν κανείς από το cast του Game of Thrones, αλλά θα πρωταγωνιστεί η Naomi Watts. Φαίνεται επίσης πως θα υπάρχει ένα τεράστιο budget, το οποίο θα ξεπερνάει το αντίστοιχο του Game Of Thrones. Η σειρά δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει πριν από το 2020.

Δείτε επίσης: To cast του Game of Thrones φωτογραφίζεται όπως δεν το έχετε ξαναδεί