UPDATE #NOW

Το Toy Story επιστρέφει με νέους χαρακτήρες


The Jennettes

16 Νοεμβρίου 2018

4.png

To ενδιαφέρον γύρω από το Toy Story 4 χτίζεται εδώ και καιρό και επιτέλους έχουμε τα τελευταία νέα. Τον Μάρτιο του 2015 ο πρόεδρος της Pixar, Jim Morris, περιέγραψε τη νέα προσθήκη ως ένα ειδύλλιο μεταξύ του Woody και της Bo Peep, αλλά από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και η ιστορία δείχνει να έχει αλλάξει.

Στο πρώτο από τα δύο teaser trailers που κυκλοφόρησαν, ο Woody και η παρέα του υποδέχονται ένα νέο χαρακτήρα στο δωμάτιο της Bonnie. O Forky είναι ένα κουταλοπήρουνο το οποίο έχει μετατραπεί σε χειροτεχνία και δε θέλει καθόλου που βρίσκεται εκεί. Σύμωνα με τον σκηνοθέτη, Josh Cooley, "ο κόσμος του Toy Story βασίζεται στην ιδέα ότι όλα σε αυτόν τον κόσμο έχουν ένα σκοπό. Ο σκοπός κάθε παιχνιδιού είναι να είναι εκεί για το παιδί, αλλά τι γίνεται με τα παιχνίδια που έχουν φτιαχτεί από άλλα αντικείμενα; ο Forky είναι ένα παιχνίδι που έχει φτιάξει η Bonnie από ένα κουταλοπήρουνο, οπότε βρίσκεται σε μια κρίση."

Στο δεύτερο trailer γνωρίζουμε τον Ducky και τον Bunny, δύο παιχνίδια-έπαθλα σε λούνα παρκ. Τώρα μένει να κυκλοφορήσει η ταινία και να δούμε τα επίσημα trailer. 

Δείτε τη gallery: Ποια ατάκα από ταινία σημάδεψε τη χρονιά που γεννηθήκατε