UPDATE #NOW

Monica Bellucci: Η ζωή μετά τα 50 και με έναν νέο άνδρα


25 Νοεμβρίου 2018

abaca_624430_051.jpg

Τι κι αν έχει ήδη διαβεί τα πρώτα -ήντα; Η εκρηκτική ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι εξακολουθεί να διεκδικεί επί ίσοις όροις με άλλες, πολύ νεότερες της, τον τίτλο της απόλυτης ντίβας του ευρωπαϊκού σινεμά.

Η 54χρονη Ιταλίδα περνά μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, καθώς φαίνεται ότι κάνει καινούργια αρχή και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά της, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άνδρα που δεν είναι ηθοποιός, ενώ και τα επαγγελματικά της ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη σειρά «10%» που θα προβληθεί στο France 2.

Βέβαια, όπως λέει, όλα ξεκινάνε από τα προσωπικά: «Ψάχνω για έναν κανονικό άντρα. Αυτόν που θα βγάλει έξω τα σκουπίδια, που θα πληρώσει τους λογαριασμούς και θα αναλάβει όλη την καθημερινότητα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πάνω από όλα είμαι μια γυναίκα και μια μητέρα. Ο άνθρωπος λοιπόν με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου δεν κάνει την ίδια δουλειά με μένα, αλλά ταξιδεύει πολύ. Κι ο ρυθμός της καθημερινότητάς του τού επιτρέπει να καταλάβει και τη δική μου», τονίζει στο γαλλικό περιοδικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.