UPDATE #NOW

Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα:Τσιτσιπάς-Σάκκαρη νίκησαν τον Φέντερερ


3 Ιανουαρίου 2019

49210841_1082763005239399_719833722785890304_n.jpg

Μια πολύ σημαντική διάκριση κατάφεραν να πάρουν για τη χώρα μας αλλά και για το ελληνικό τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, το αθλητικό δίδυμο κατάφερε σπουδαία νίκη κόντρα στους πρωταθλητές Φέντερερ - Μπέντσιτς στο Hopman Cup.

Το δίδυμο επικράτησε με 4 - 3(4), 2 - 4, 4 - 3(3) και έτσι η Ελλάδα κατάφερε να κερδίσει με 2 - 1 την αναμέτρηση με την Ελβετία, καθώς το σκορ ήταν 1-1 μετά την ήττα του Στέφανου Τσιτσιπά από τον Φέντερερ και τη νίκη της Σάκκαρη επί της Μπέντσιτς.

Η χώρα μας τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου και μάλιστα πέρασε τη Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ, ενώ η Ελβετία, ως πρώτη στην κατάταξη του γκρουπ, πήρε το μεγάλο εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Οι Έλληνες αθλητές έδειχναν να απολαμβάνουν κάθε λεπτό της αναμέτρησης και να έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους, χαρίζοντας μία τεράστια διάκριση για την Ελλάδα. Το ελληνικό δίδυμο επιβλήθηκε συνολικά με 2-1 νίκες στο ματσάρισμα με την Ελβετία (την άλλη νίκη έκανε νωρίτερα η Σάκκαρη), η οποία ήταν εκείνη όμως που πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Hopman Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε στα social media του μία φωτογραφία με τους δυο τους να πανηγυρίζουν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με λεζάντα:" Τι αξέχαστη νύχτα"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tennis fanpage (@tennis.fanclub) on

 

Δείτε ακόμη:

9 ιδιαίτερες φωτογραφίες ανθρώπων που έχουν τραβηχτεί σε αεροδρόμια