UPDATE #NOW

Ο συγκινητικός λόγος της Sandra Oh στα Golden Globes 2019


The Jennettes

7 Ιανουαρίου 2019

20190106_zbp_z03_1k95.jpg

Η ομιλία της αγαπημένης ηθοποιού, Sandra Oh στις φετινές Χρυσές Σφαίρες ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς και όπως ακριβώς φανταζόμαστε μία τέτοια βράβευση! Καθώς στο άκουσμα του ονόματός της δε μπόρεσε να κρύψει στιγμή τον ενθουσιασμό και τη χαρά της αλλά και τα δάκρυά της που ήταν παρόντες οι γονείς της. Η Sandra Oh έγραψε ιστορία στις Χρυσές Σφαίρες γιατί είναι η πρώτη Ασιάτισσα που κέρδισε βραβείο για την καλύτερη ερμηνεία στην τηλεοπτική σειρά, “Killing Eve”.

Η Sandra Oh κατά τη διάρκεια της ομιλίας της είπε στα κορεατικά. “Υπάρχουν δύο άνθρωποι εδώ απόψε που είμαι τόσο ευγνώμων που είναι εδώ μαζί μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μητέρα μου και τον πατέρα μου". Η ίδια θέλει να πιστεύει ότι άνοιξε έναν δρόμο προς το διαφορετικό και την έννοια της αποδοχής καθώς δήλωσε στους The New York Times ότι ελπίζει η υποψηφιότητά της να βοηθήσει στην αλλαγή σε μια βιομηχανία που εξακολουθεί να κυριαρχείται από λευκούς άνδρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Killing Eve (@killingeve) on

"Η αλλαγή είναι αργή, αλλά ας συνεχίσουμε να πιέζουμε, θα γίνει. Δεν πρόκειται να πω ότι η παλίρροια έχει αλλάξει, όχι. Αλλά αυτό που νιώθω είναι ότι οι άνθρωποι είναι πιο ανοιχτοί », είπε στους Times.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Golden Globes (@goldenglobes) on

 

Δείτε ακόμη:

Τα καλύτερα hair και make up looks των Golden Globes 2019