UPDATE #NOW

#instagram we have a problem! Χρήστες άνα τον κόσμο έχασαν χιλιάδες followers μέσα σε μία νύχτα - Τι συνέβη


13 Φεβρουαρίου 2019

photo-1505322747495-6afdd3b70760.jpg

Φαίνεται πως οι χρήστες του Instagram έχασαν εκατοντάδες και σε κάποιες περιπτώσεις χιλιάδες followers μέσα σε μία νύχτα. Δεν έχει ξεκαθαριστεί το αν οι αλλαγές στο Instagram έχουν σκοπό που συμβαίνουν ή αν είναι κάτι που έχει να κάνει με εσωτερικό λάθος ενώ το Instagram δεν έχει σχολιάσει το γεγονός.

Φυσικά, κάποιοι χρήστες επηρεάζονται παραπάνω από άλλους - και αν κρίνουμε απ' το τι έχει συμβεί στο παρελθόν, αυτό θα μπορούσε να είναι μία εκκαθάριση μία αληθινών λογαριασμών, έτσι ώστε το Instagram να περιορίσει τα bots. Η μοναδική διαφορά τώρα είναι πως κάποιοι χρήστες αναφέρουν πως βλέπουν διαφορετικό αριθμό followers όταν χρησιμοποιούν το site απ' όταν χρησιμοποιούν το app.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι λογαριασμοί διασήμων είναι αυτοί που "χτυπήθηκαν" περισσότερο, με εκατομμύρια followers να χάνονται από το σύνολό τους. Αν είναι κάτι το οποίο γίνεται σκόπιμα, το Instagram θα ανακοινώσει επίσημα το γεγονός, όπως έχει συμβεί και τις προηγούμενες φορές.

Update: Το Instagram, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter ανακοίνωσε ότι έχει εντοπίσει το πρόβλημα και ότι δουλεύει προς την επίλυσή του.

 

Δείτε ακόμη: 9 φωτογραφίες από το Instagram που δε θα ξεχάσουμε εύκολα