Η Ιmma είναι το νέο εικονικό μοντέλο του Instagram που έχει γίνει viral

The JennettesTHE JENNETTES Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Η Ιmma είναι το νέο εικονικό μοντέλο του Instagram που έχει γίνει viral

Ποιος ο λόγος να πληρώσεις έναν κανονικό άνθρωπο για να ποζάρει διαφημίζοντας τα προϊόντα σου, όταν μπορείς να τον κατασκευάσεις;

Μια νέα Instagram Influencer έχει γίνει viral, χάρη στην αψεγάδιστη εμφάνιση και τα εντυπωσιακά της outfits. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: Ότι δεν υπάρχει.

Η Imma, η γιαπωνέζα με το ροζ καρέ, κατάφερε να γίνει το εξώφυλλο του περιοδικού CGWorld, παρά το γεγονός ότι είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένη από CGI. Mια προσφατη φωτογραφία της τη δείχνει να ποζάρει στο μέσο ενός δρόμου του Tokyo, και γράφει:

"hello earth 🌎
hello human 👶
hello ai 🧠
"

Η απίστευτα αληθοφανής fashionista εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Instagram τον Ιούλιο του 2018, κι από τότε έχει αποκτήσει 35.000 followers. Ίσως ακούγεται εντυπωσιακό, αλλά δεν είναι τίποτα μπροστά στους 1.5 εκατομμύριο followers της -επίσης τεχνητή- lilmiquela. Αυτό που κάνει την Ιmma τόσο ξεχωριστή όμως, είναι ακριβώς αυτή της η αληθοφάνεια, που την κάνει πολύ περισσότερο ελκυστική.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ジーーー #imma #pinkhair #pinks #pinknation #pinkie #pinklove #pinklover #virtualmodel #virtual #balenciaga #fashion #digital #digitally #image

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη imma (@imma.gram) στις

Αυτό είναι μάλλον ένα σημάδι ότι έχουμε ακόμα πολλές ψηφιακά κατασκευασμένες Ιnfluencers να δούμε.

Δείτε ακόμη: Καλλιτέχνης «φωτογραφίζει» τους star μαζί με τον νεαρό εαυτό τους

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

More for you

Don't Miss