UPDATE #NOW

Αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής των Prodigy, Keith Flint


The Jennettes

4 Μαρτίου 2019

20170624_zaf_v01_164.jpg

Ο Keith Flint, o τραγουδιστής των Prodigy, βρέθηκε νεκρός στην κατοικία του στο Essex, σε ηλικία 49 ετών.

Στον επίσημο λογαριασμό του εμβληματικού συγκροτήματος στο Twitter, ανέβηκε η ανακοίνωση: «Βαθύτατα σοκαρισμένοι και λυπημένοι, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του αδερφού και καλύτερού μας φίλου Keith Flint. Ήταν ένας αληθινός πρωτοπόρος, νεωτεριστής και θρύλο. Θα μας λείπει για πάντα. Σας ευχαριστούμε που σέβεστε την ιδιωτικότητα όλων των ενδιαφερομένων αυτήν τη στιγμή».

Στο Instagram μάλιστα, ο συνιδρυτής του συγκροτήματος επεσήμανε ότι πρόκειται για αυτοκτονία, γράφοντας:«Ο αδελφός μας έδωσε τέλος στη ζωή του το Σαββατοκύριακο»

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, όταν οι νοσηλευτές απάντησαν σε κλήση για έναν άνδρα που δεν είχε τις αισθήσεις του.

Οι Prodigy έγιναν ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα στη rave σκηνή των '90s, σε βαθμό που κατέληξαν να θεωρούνται μια από τις επιδραστικότερες και πιο εμβληματικές μπάντες της Βρετανίας. Η ιδιαίτερη φυσιογνωμία του Flint με τα πολλά σκουλαρίκια, τα τατουάζ και τα περίεργα μαλλιά έχει μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη των fans του συγκροτήματος.