UPDATE #NOW

Αυτή η 82χρονη γιαγιά "cougar" πάει μόνο με άντρες κάτω των 35 και αποκαλύπτει τα μυστικά της


18 Απριλίου 2019

39026745_320277618715549_2747488101055070208_n.jpg

Η Hattie Retroage, ετών 82, ισχυρίζεται πως δεν την έχει απορρίψει ποτέ κανένας άντρας, ενώ πολλοί από τους εραστές της έχουν τα μισά της χρόνια. Η Retroage, έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη, που εξηγεί τα πάντα για την ερωτική της ζωή.

Μητέρα δύο παιδιών, γιαγιά και διαζευγμένη, όπως αναφέρει η Mirror Online, η Retroage χρησιμοποιεί dating apps, κάνει σεξ τρεις φορές την εβδομάδα και σπάνια έχει δεχθεί απόρριψη. "Δεν έχω γνωρίσει ποτέ άντρα που να μην με θέλει. Τους λέω από την αρχή πως πρέπει να τους γνωρίσω πρώτα για να δω αν έχουμε χημεία. Βγαίνουμε για ένα ποτό και αν η χημεία είναι καλή, πάμε στο σπίτι μου, αν όχι τότε απλά φεύγουμε," αναφέρει η Daily Star.

H Hattie είναι πρώην χορεύτρια που έγινε συγγραφέας μετά το διαζύγιό της το 1984. Στη δεκαετία των 50 της, άρχισε να βγαίνει με άντρες της ηλικίας της, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελε ακριβώς. "Μία μέρα βγήκα με έναν 60χρονο, είχαμε ένα ωραίο δείπνο και όταν πήγαμε στο σπίτι του, είδα ένα δωμάτιο με αφίσες των Beatles, μπαστούνια hockey και βρωμερές κάλτσες - και σκέφτηκα, με αυτόν θέλω να κοιμηθώ, όχι με αυτόν τον άντρα".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hattitudes (@hattitudes1) on

Αποφάσισε, λοιπόν, να βάλει μία αγγελία που ζητούσε ερωτικές συνευρέσεις με άντρες κάτω των 35 και "βομβαρδίστηκε με προτάσεις".

Η Retroage επιμένει πως κάθε γυναίκα που θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμά της χρειάζεται να κάνει εξάσκηση στο να "αγαπά και να τιμά" το σώμα της, ως έναν τρόπο να παραμείνει ενεργή μετά την εμηνόπαυση.

 

Δείτε ακόμη: 500 πανέμορφες γυναίκες από όλο τον κόσμο φωτογραφίζονται