UPDATE #NOW

Εμπειρογνώμονας δηλώνει πως το μυστήριο εξαφάνισης της Madeleine μπορεί να λυθεί σε μια εβδομάδα


22 Απριλίου 2019

madeleine_mccann1.jpg

Oι ιστορίες με εξαφανισμένα παιδιά είναι από τις πιο ανατριχιαστικές. Μια τέτοια ιστορία που συγκλόνισε ήταν η ιστορία της 3χρονης Madeleine McCann η οποία εξαφανίστηκε πολύ παράξενα το 2007 στην Praia da Luz της Πορτογαλίας. Τα διεθνή μέσα δεν έχουν σταματήσει να γράφουν από τότε για το συμβάν και οι γονείς της Madeleine McCann ακόμη αναζητούν να μάθουν την αλήθεια – αν το παιδί τους είναι ζωντανό και που βρίσκεται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Madeleine has been missing for 11 years, 11 years too long. Missing since - 3rd May 2007 #madeleinemccann #findmadeleine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madeleine McCann (@findmadeleine03) στις

Όμως νέα δεδομένα έρχονται να μας συγκλονίσουν, μετά τη δήλωση του δρ. Mark Perlin, οποίος είναι βέβαιος πως το μυστήριο εξαφάνισης θα μπορούσε να λυθεί σε μόλις μια εβδομάδα.

Ο εν λόγω εμπειρογνώμονας εκτιμά πως τα  δείγματα DNA αποτελούν το «κλειδί» για το τι πραγματικά συνέβη στην Madeleine. Η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Επιστημών του Ηνωμένου Βασιλείου διαθέτει 18 δείγματα από την έρευνα και ο δρ. Mark Perlin  ζητά να τα δώσουν στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα δήλωσε στη Daily Star πως πιστεύει ότι η FSS δημιούργησε αξιόπιστα δεδομένα DNA, αλλά δεν ήξεραν πώς να τα ερμηνεύσουν σωστά.

Μάλιστα ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι πρόθυμος να βοηθήσει στην έρευνα, ωστόσο δεν έχει πάρει καμία απάντηση από την Αστυνομία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Little Madeleine .. It is crucial we remember Madeleine isn’t a little girls anymore, in May Madeleine turns 15 ??#madeleinemccann

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madeleine McCann (@findmadeleine03) στις

Σχεδόν 12 χρόνια μετά την εξαφάνιση της Madeleine, οι Αρχές δεν έχουν μπορέσει να φτάσουν έστω λίγο κοντά στην εξιχνίαση του μυστηρίου.