UPDATE #NOW

8 γυμνές σκηνές που σόκαραν τον κινηματογράφο


The Jennettes

6 Ιουνίου 2019

shutterstock-editorial-5886183bo-huge-index-1520611602.jpg

Υπάρχουν φορές που πηγαίνουμε στον κινηματογράφο περιμένοντας μερικές αρκετά αποκαλυπτικές στιγμές. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κι αρκετές φορές που σοκαριστήκαμε, καθώς ταινίες που δεν περιμέναμε μας έδωσαν μερικές εμβληματικές σκηνές γυμνού. Παρακάτω θα δείτε μερικές από τις πιο σοκαριστικές γυμνές σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου.

Τιτανικός

Πρόκειται για μια από τις πιο κερδοφόρες ταινίες της ιστορίας, και σίγουρα το γεγονός ότι θεωρήθηκε "κατάλληλη για όλους" έπαιξε ρόλο σε αυτό. Αλλά παρά την φιλική προς την οικογένεια κατάταξή του, η Kate Winslet εμφανίστηκε εντελως topless σε μια από τις διασημότερες γυμνές σκηνές στην ιστορία.

The Big Lebowski

"Ο Μεγάλος Lebowski" είναι μια από τις λιγότερο προβλέψιμες ταινίες στην ιστορία, και πιθανόν η λιγότερο προβλέψιμη στιγμή του είναι όταν η Julianne Moore κρέμεται από το ταβάνι εντελώς γυμνή.

Ο Λύκος της Wall Street

Ο Jonah Hill είναι γνωστό πως φόρεσε ένα προσθετικό μέλος για τη γυμνή σκηνή του αυνανισμού του στον "Λύκο της Wall Street", αλλά τουλάχιστον κέρδισε μια υποψηφιότητα για Oscar.

Το Πέμπτο Στοιχείο

Άλλη μια "κατάλληλη για όλους" που κατάφερε να εισάγει μια γυμνή σκηνή. Στο Πέμπτο Στοιχείο βλέπουμε τη Leeloo να γεννιέται, εντελώς γυμνή. Προφανώς, όλοι γεννιόμαστε γυμνοί, απλώς δεν μοιάζουμε με την 22χρονη Milla Jovovich.

Κάθε Κυριακή

Η Cameron Diaz, πολύ επαγγελματικά ντυμένη, μπαίνει μέσα σε ανδρικά αποδυτήρια. Και βλέπουμε υπερβολικά πολλούς γυμνούς άντρες.

Ο μαφιόζος της διπλανής πόρτας

H συγκεκριμένη ταινία ευτυχώς δεν έχει χαρακτηριστει "κατάλληλη για όλους", γιατί σίγουρα δεν είναι. Η γυμνή σκηνή της Amanda Peet με το όπλο είναι μόνο μια από τις πολλές που κλέβει.

Πολυθρόνα για δύο

Η Jamie Lee Curtis έχει πρωταγωνιστήσει σε τόσο πολλές ταινίες τρόμου, ώστε έχει αποκτήσει το παρατσούκλι "Scream Queen". Σε καμία από αυτές τις ταινίες δεν έχει εμφανιστεί γυμνή (αφού όπως όλοι ξέρουν το να γδύνεσαι κατά τη διάρκεια μιας τρομακτικής ταινίας επιβεβαιώνει ότι θα πεθάνεις), οπότε οι φανς σοκαρίστηκαν όταν εμφανίστηκε τοπλες στην κωμωδία "Πολυθρόνα για δύο".

Ρωμαίος και Ιουλιέττα

Πολλές από τις παραπάνω ταινίες ήταν "κατάλληλες για όλους" παίρνει βραβείο για την πιο φιλική προς την οικογένεια γυμνή σκηνή. Στην ταινία "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" του 1968, η Ιουλιέτα εμφανίζεται τόπλες μετά από την πρώτη νύχτα του γάμου της με τον Ρωμαίο.

Δείτε ακόμη: 10 ταινίες στις οποίες οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξ