UPDATE #NOW

Δείτε αν θα δουλεύει το iPhone σας μετά τη νέα αναβάθμιση


The Jennettes

25 Ιουλίου 2019

Δείτε αν θα δουλεύει το iPhone σας μετά τη νέα αναβάθμιση

H Αpple πρόκειται να κυκλοφορήσει μια μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού της συστήματος τον Σεπτέμβριο. Μερικοί χρήστες iPhone όμως δεν θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τα νέα χαρακτηριστηκά του iOS 13. Συγκεκριμένα, το iPhone 6 και μερικά ακόμα παλιότερα μοντέλα iPhone δεν θα μπορούν να υποστηρίξουν το νέο λειτουργικό σύστημα. Αυτή η ανακοίνωση έκανε πολλούς χρήστες να αναρωτιούνται αν το iPhone 6 τους θα δουλεύει μετά την κυκλοφορία του iOS 13.

Σύμφωνα με την Apple, το iOS 13 έχει μια σειρά από νέα εργαλεία και αναβαθμίσει που "θα δώσουν στο iPhone σας μια εντελώς καινούρια όψη". Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν μια επιλογή Dark Mode που θα παρέχει έναν διαφορετικό σχεδιασμό και θα διευκολύνει την ανάγνωση, καθώς και μια εντελώς καινούρια εφαρμογή χαρτών, αναβαθμίσεις για τις φωτογραφίσεις και τη φωτογραφική μηχανή και πολλές βελτιώσεις στις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας και ασφάλειας.

Ωστόσο, μόνο συγκεκριμένα iPhone είναι σε θέση να λάβουν την αναβάθμιση αυτή. Τα παλιότερα μοντέλα που θα υποστηρίξουν το iOS 13 θα είναι τα iPhone SE, 6S και 6S Plus. Αυτό δεν σημαίνει ότι το iPhone 6 σας δεν θα δουλεύει μόλις κυκλοφορήσει το iOS 13 - απλώς σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να κατεβάσετε την αναβάθμιση. Αντιθέτως, θα πρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το iOS 12. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με την ασφάλεια των δεδομένων σας καθώς και με τη λειτουργία ορισμένων εφαρμογών, επομένως θα ήταν καλό να σκεφτείτε λίγο το αν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το παλιό σας iPhone.

Δείτε ακόμη: 9 εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με κινητό