UPDATE #NOW

Πώς περνούν οι editors του #jennygr στο after office party


The Jennettes

27 Αυγούστου 2019

Πώς περνούν οι editors του #jennygr στο after office party

Οι ιστορίες των editors του #jennygr δεν σταματούν ποτέ ή καλύτερα αρχίζουν όταν η μέρα ετοιμάζεται σιγά σιγά να φύγει. Όταν ο ήλιος δύει και όλα παίρνουν αυτό το μοναδικό χρυσαφί χρώμα τότε αφήνουμε τις υποχρεώσεις πίσω και η after office ώρα ξεκινά! Το golden hour της καθημερινότητάς μας είναι όταν κλείνουν οι υπολογιστές και όλες μαζί θέλουμε να περάσουμε πραγματικά καλά.  

Υπάρχει, λοιπόν, καλύτερη επιλογή από το να αφιερώσετε λίγο από τον προσωπικό σας χρόνο με τους αγαπημένους σας συναδέλφους, που πλέον έχετε γίνει μια παρέα; Εμείς στο #jennygr πιστεύουμε πώς όχι αφού έχουμε καθιερώσει τους τελευταίους μήνες τα after office parties (για εμάς είναι σαν party, αφού διασκεδάζουμε με την ψυχή μας!). Φυσικά ακολουθούμε μια συγκεκριμένη "ιεροτελεστία" ώστε να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο όσο είμαστε ακόμη στην πόλη!

jenny.gr

Τι χρειάζεστε λοιπόν για να περάσετε ένα τέλειο απόγευμα μετά το γραφείο;

#1. Η καλή παρέα είναι το πιο σημαντικό για να δημιουργηθεί μια ωραία ατμόσφαιρα και να κυλήσει όμορφα το απόγευμά σας. Όταν έχετε επιλέξει την κατάλληλη παρέα τότε μπορείτε να είστε ο εαυτός σας, πράγμα που σημαίνει πιο αυθόρμητοι και αυτό είναι το νούμερο ένα στοιχείο της αληθινής διασκέδασης. Για παράδειγμα, εμείς απολαμβάνουμε να πειράζουμε η μια την άλλη και γελάμε πολύ (αν και τώρα που το σκέφτομαι τα πιο πολλά πειράγματα τα δέχομαι εγώ!)

#2. Αφού δροσιστείτε με την αγαπημένη σας γεύση Strongbow σειρά έχει η μουσική. Η μουσική παίζει σημαντικό ρόλο αφου επηρεάζει την διάθεση, σας χαλαρώνει, παίρνει μακριά τις σκέψεις σας και μπορεί να σας κάνει και να χορέψετε! Εντάξει και εμείς η αλήθεια είναι αν βάλουμε κάποιο καλοκαιρινό hit, μπορεί να χορέψουμε και λίγο! Άλλωστε την μουσική την χρειαζόμαστε περισσότερο απʹ ότι νομίζουμε αφού αλλάζει την διάθεσή μας σε χρόνο dt και μπορεί να γεμίσει μια γκρι μέρα με χρώματα. 

jenny.gr

#3. Εκτός από την καλή παρέα χρειάζεστε και κάτι δροσιστικό που θα  δώσει άλλη γεύση στις καλοκαιρινές στιγμές σας. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον νούμερο 1 μηλίτη στον κόσμο, το  Strongbow θα γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής της παρέας σας όπως έγινε στη δική μας. Οι επιλογές είναι δυο και εξίσου υπέροχες: Strongbow Gold Apple για την απόλυτη γεύση μήλου και Strongbow Red Berries αν είστε λάτρεις του μήλου σε συνδυασμό με τα red berries. Η μάχη πάντως των δυο μέχρι στιγμής δείχνει ισοπαλία αφού απολαμβάνουμε το ίδιο και τις δυο γεύσεις.  Οι κλασικοί προτιμούν Strongbow Gold Apple, τον χρυσαφένιο μηλίτη με τη γλυκιά, ισορροπημένη γεύση και τις νότες πράσινου μήλου. Οι λίγο πιο τολμηροί επιλέγουν Strongbow Red Berries με το κόκκινο χρώμα, τις έντονες νότες ζουμερών κόκκινων φρούτων και την επίγευση μήλου. Οι editors του #jennygr είμαστε και κλασικές και ισορροπημένες, ή μάλλον καλύτερα τα θέλουμε όλα!

jenny.gr

#4. Το σκηνικό είναι ιδανικό αλλά χωρίς μια selfie που θα ανεβάσουμε στο Instagram δεν γίνεται! Μπορεί να λένε ότι τα social media δημιουργούν απόσταση ανάμεσα στους ανθρώπους αλλά μην ξεχνάτε ότι τους φέρνουν και πιο κοντά. Μια φωτογραφία με την παρέα σας είναι μια όμορφη ανάμνηση που θα σας υπενθυμίζει τόσο να φροντίζετε να περνάτε χρόνο για εσάς όσο και πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι και οι άνθρωποι που επιλέγετε να μοιραστείτε τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σας.

jenny.gr

#5. Ναι... για το τέλος άφησα το καλύτερο και το αγαπημένο μας παιχνίδι τον τελευταίο καιρό, την παντομίμα. Απολαμβάνουμε να παίζουμε παντομίμα αφού μιμούμαστε διάφορες σκηνές από διάσημες ταινίες ή celebrities και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα το διασκεδάσετε τόσο που θα θέλετε να γίνεστε όλο και καλύτεροι στις μιμήσεις (υπάρχει ανταγωνισμός!)

jenny.gr

Οι στιγμές έχουν την σημασία που τους δίνουμε εμείς! Χαρίστε λοιπόν μόνο όμορφες στιγμές στον εαυτό σας μαζί με την παρέα σας και ακολουθείστε τα παραπάνω tips για να κάνετε τα δικά σας after office parties που θα απογειώσουν το καλοκαίρι σας! 

#StrongBowYourDay

Φωτογραφίες: Μίνα Ρήγα