UPDATE #NOW

Ο πιο όμορφος τρόπος για να κάνετε ένα «Δώρο Αγάπης» αυτά τα Χριστούγεννα


The Jennettes

10 Δεκεμβρίου 2019

Ο πιο όμορφος τρόπος για να κάνετε ένα «Δώρο Αγάπης» αυτά τα Χριστούγεννα


Μαγεία, λάμψη και δώρα αγάπης. Τα Χριστούγεννα είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να χαρίζουμε απλόχερα χαμόγελα μέσα από δώρα στους αγαπημένους μας ανθρώπους, αλλά και σε όλους εκείνους που έχουν πραγματική ανάγκη να νιώσουν γύρω τους την αγάπη. Σύμφωνα μάλιστα, με τους επιστήμονες, κάθε φορά που κάνουμε δώρα στους αγαπημένους μας, αισθανόμαστε όμορφα και η χαρά αυτή διαρκεί περισσότερο από την ικανοποίηση που νιώθουμε όταν μας προσφέρουν κάτι. 

jenny.gr

Η αλήθεια είναι πως όχι μόνο τα παιδιά, αλλά όλοι έχουμε ανάγκη να πιστέψουμε στη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τα δώρα και την αγάπη. Στην πραγματικότητα, όλοι χρειαζόμαστε έναν Άγιο Βασίλη, αφού ακόμη και ο ίδιος, αποζητά λίγη από τη μαγεία των δώρων που μοιράζει σε όλους τους άλλους, εκτός από τον εαυτό του. Σε αυτή τη λογική φαίνεται πως στηρίζεται εδώ και τέσσερα συνεχή χρόνια, η ΑΒ Βασιλόπουλος που φέτος, επιλέγει να σταθεί δίπλα σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη με το πιο τρυφερό μήνυμα προσφοράς, «Όλοι χρειαζόμαστε έναν Άγιο Βασίλη!». 

jenny.gr

Στέλνοντας αυτό το μήνυμα, η ΑΒ αναλαμβάνει να γίνει ο «Άγιος Βασίλης» για όλους εκείνους που τον χρειάζονται περισσότερο και μας καλεί να την ακολουθήσουμε. Η εταιρεία, σε όλη τη μεγάλη της διαδρομή, υποστηρίζει μέσα από Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα, αγγίζοντας τις ζωές ολοένα και περισσότερων, με μοναδικά «Δώρα Αγάπης» σε επιλεγμένα καταστήματα. 

Με φροντίδα και ευαισθησία για μικρούς και μεγάλους, η κορυφαία εταιρεία μέσα από ένα συγκινητικό τηλεοπτικό σποτ μάς καλεί όλους να κάνουμε τη δική μας πράξη αγάπης τις φετινές γιορτές. Κάθε «Δώρο Αγάπης» που θα βρούμε σε 175 επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ ή και online, έχει έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό, ενώ περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής για κάθε νοικοκυριό. Έτσι, μόνο με 3,75 ευρώ, μπορούμε να μοιράσουμε χαρά και αγάπη σε κάποιον που το έχει ανάγκη ή μπορούμε να ενισχύσουμε με το κουτί το ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος και η ΑΒ Βασιλόπουλος θα φροντίσει να φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται. 

jenny.gr

Για κάθε Δώρο Αγάπης που αγοράζουμε, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων. Τα Δώρα Αγάπης της ΑΒ Βασιλόπουλος περιέχουν: AΒ Περαστή Τομάτα 500 gr, AΒ Αλεύρι 1kgr Όλων των Χρήσεων, AΒ Πένες 500gr, AΒ Γάλα Εβαπορέ 7,5% Πλήρες 410gr, AΒ Zάχαρη 1 Kg, AΒ Μπισκότα Γεμιστά Κρέμα Βανίλια 200 gr και ΑΒ Σοκολάτα Γάλακτος 100 gr.

jenny.gr

Έτσι, φέτος τις γιορτές όλοι μαζί ενωνόμαστε και πολλαπλασιάζουμε τη χαρά για να νιώσουμε καλύτερα και να βρεθούμε πιο κοντά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. 

Γιατί, πέρα από λίγη μαγική αστερόσκονη, όπως κάθε Χριστούγεννα, έτσι και αυτά, «όλοι θα χρειαστούμε έναν Άγιο Βασίλη».

Μάθετε περισσότερα για το πώς ένα δώρο γίνεται αγάπη, εδώ.