UPDATE #NOW

#μένουμε_σπίτι και δίνουμε ραντεβού για zumba


22 Μαρτίου 2020

#μένουμε_σπίτι και δίνουμε ραντεβού για zumba

Stay Home- Go On a Zumba Dance Date: Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι συνθήκες που επικρατούν λόγω του κορωνοϊού είναι δύσκολες, πρωτόγνωρες και το κλίμα αρκετά τεταμένο.

Το άρθρο αυτό, όμως, δεν έχει την πρόθεση να αναλύσει την αναμφισβήτητη σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά να χρωματίσει τη σκέψη μας με το πινέλο της θετικότητας! Ναι, η σκέψη μας θα πρέπει να είναι χρωματιστή και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τη διατηρήσουμε έτσι. Κρίνεται απαραίτητο να δράσουμε υπεύθυνα, αλλά και να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, χωρίς να βλάπτουμε τη σωματική και ψυχική μας ισορροπία.

«Γεμίζουμε συμβολικά το Instagram με χορό και θετική ενέργεια και ακουγόμαστε από το σπίτι μας σε όλα τα σπίτια του κόσμου».

Το «Stay Home- Go On A Zumba Dance Date» είναι ένα δυναμικό challenge που έχει ως στόχο να γεμίσει το Instagram με χορό και θετική ενέργεια και να περάσει το μήνυμα ότι

α) πρέπει οπωσδήποτε να μείνουμε στο σπίτι μας,

β) πρέπει οπωσδήποτε να μείνουμε ενεργοί στο σπίτι μας.

Η Zumba Instructor, Κέλλυ Υφαντή που εμπνεύστηκε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία, δήλωσε ότι «Δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπουμε! Γεμίζουμε συμβολικά το Instagram με χορό και θετική ενέργεια. Ακουγόμαστε από το σπίτι μας σε όλα τα σπίτια του κόσμου, φροντίζοντας το σώμα και την ψυχολογία μας! Η παραμονή στο σπίτι δε μας περιορίζει. Κάθε άλλο! Παραμένουμε υπεύθυνοι και δυναμικοί και μπορούμε να κάνουμε πολλά έτσι»!

Εάν θέλετε να στηρίξετε και εσείς αυτή την κίνηση, βρείτε την Κέλλυ Υφαντή στο Instagram

Στη συνέχεια, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία, που θα βρείτε και στην περιγραφή του πρώτου της post.

1) Βγάλτε τον εαυτό σας ένα βίντεο όπου θα χορεύετε στο σπίτι σας το αγαπημένο σας τραγούδι. Μπορείτε να κάνετε την αγαπημένη σας χορογραφία Zumba από το γυμναστήριο, να βρείτε κάποια στο διαδίκτυο, να φτιάξετε μια εσείς ή απλά να χορέψετε όπως επιθυμείτε

2) Ανεβάστε το βίντεο σε story (1 ή πολλά, ανάλογα με τη διάρκεια), γράφοντας το hashtag #stayhomegoonazumbadancedate και το tag στην @kelly_ifa ώστε να γίνει η συλλογή όλων των stories και η κοινοποίηση.

3) Προκαλέστε όσους φίλους σας θέλετε και στείλτε τους τις οδηγίες συμμετοχής.

Πηγή: citycampus.gr