UPDATE #NOW

O Andrea Bocelli θα κάνει μαγική τη νύχτα της Κυριακής από τον καθεδρικό ναό Duomo του Μιλάνου


The Jennettes

9 Απριλίου 2020

O Andrea Bocelli θα κάνει μαγική τη νύχτα της Κυριακής από τον καθεδρικό ναό Duomo του Μιλάνου

Ο πιο αγαπημένος τενόρος του κόσμου, ο καταξιωμένος Ιταλός Andrea Bocelli αναμένεται να μεταμορφώσει την Κυριακή, 12 Απριλίου σε μια μαγευτική ημέρα, καθώς θα δώσει μία solo συναυλία χωρίς την προσέλευση του κόσμου στον ιστορικό καθεδρικό ναό του Μιλάνου, Duomo. 

Η συναυλία, για την οποία αδημονεί το κοινό, πρόκειται να μεταφέρει μηνύματα ελπίδας και αγάπης τόσο για την Ιταλία όσο και για όλο τον κόσμο που βρίσκεται σε μάχη με τον αόρατο εχθρό πίσω από τον Covid- 19. Για να δείτε την συναυλία του Andrea Bocelli μπείτε εδώ στις 12 Απριλίου, στις 20.00 (ώρα Ελλάδος). 

Ο Andrea Bocelli θα συνοδεύεται αυστηρά και αποκλειστικά, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων από έναν μουσικό του καθεδρικού ναού, τον οργανοπαίχτη Emanuele Vianelli.

Η πρόσκληση του τενόρου έγινε από τον δήμαρχο του Μιλάνου ενώ η πολυαναμενόμενη συναυλία θα μεταδοθεί live από το επίσημο κανάλι του Bocelli στο YouTube. Η απάντηση του Andrea Bocelli στο κάλεσμα ήταν η εξής:"Σε αυτές τις δύσκολες και σκοτεινές ώρες που διανύει η Ιταλία, χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το ναι στην πρόσκληση του δημάρχου, για να γιορτάσουμε την εμπιστοσύνη στη ζωή και την ελπίδα μέσα από τη μουσική". 

 "Aν ο Θεός ήταν καλλιτέχνης, η φωνή του θα έπρεπε να ακούγεται όπως του Andrea Bocelli", όπως έχει δηλώσει η Celine Dion, αυτός λοιπόν, "ο μοναδικός, αυθεντικός απόγονος του Caruso και του Sinatra" δεν κατατάσσεται τυχαία στους καλλιτέχνες-μύθους της σύγχρονης παγκόσμιας καλλιτεχνικής πραγματικότητας. Έχοντας φέρει την κλασική μουσική στην κορυφή των διεθνών charts και με πάνω από 90 εκατομμύρια δίσκων του να έχουν πωληθεί παγκοσμίως, ανήκει πλέον στους σημαντικότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ andreabocelliofficial