UPDATE #NOW

Κορωνοϊός: 99χρονος βετεράνος πολέμου συγκέντρωσε πάνω από 4 εκατ. λίρες για το σύστημα υγείας περπατώντας στον κήπο του


The Jennettes

15 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός: 99χρονος βετεράνος πολέμου συγκέντρωσε πάνω από 4 εκατ. λίρες για το σύστημα υγείας περπατώντας στον κήπο του

Μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε ότι μεγάλες δωρεές γίνονται κυρίως από μεγάλους οργανισμούς αλλά οι μικροί καθημερινοί ήρωες κάνουν την ευχάριστη έκπληξη καθώς βοηθούν στην μάχη κατά του κορωνοϊού με το δικό τους τρόπο.

Ο Τομ Μουρ, είναι ένας 99χρονος βετεράνος πολέμου που κατάφερε να συγκεντρώσει 1.400.000 λίρες και να βοηθήσει το σύστημα υγείας της Βρετανίας. Φυσικά αυτή του η κίνηση προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση σε όλο τον κόσμο.

Πώς τα κατάφερε; Ο 99χρονος έκανε γύρους στον κήπο του σπιτιού του με τη βοήθεια ενός «Πι» για να συγκεντρώσει μέσω δωρεών 1.000 ευρώ και να τα διαθέσει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας. Αρχικά, είχε στόχο να κάνει 100 γύρους στον κήπο του σπιτιού του μέχρι το τέλος του μήνα που κλείνει τα 100 για να μαζέψει το απαραίτητο ποσό. Όμως, η κίνηση του βετεράνου "επικοινωνήθηκε" στα social media και χιλιάδες άνθρωποι έδειξαν έμπρακτα την στήριξή τους.

Ο ίδιος δήλωσε: «Αυτός είναι ο τρόπος που νομίζω ότι πάντα έβλεπα τα πράγματα: αύριο θα είναι μια καλή μέρα. Θα συνεχίσω και μετά τα γενέθλιά μου. Θα συνεχίσω να πηγαίνω όσο οι άνθρωποι εξακολουθούν να συνεισφέρουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Εμείς ευχόμαστε το δικό του παράδειγμα να μας εμπνεύσεις όλους μας!