UPDATE #NOW

Tom Moore: Ο βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου έκλεισε έναν αιώνα ζωής με τον πιο τιμητικό τίτλο


The Jennettes

30 Απριλίου 2020

Tom Moore: Ο βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου έκλεισε έναν αιώνα ζωής με τον πιο τιμητικό τίτλο

Ο βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, Tom Moore που κατάφερε να συγκεντρώσει με έρανο πολλά εκατομμύρια ευρώ για τους εργαζόμενους στην υγεία, έκλεισε σήμερα έναν αιώνα ζωής, αποκτώντας τον τιμητικό τίτλο του συνταγματάρχη.

Ο ίδιος επιχείρησε να περπατήσει πρόσφατα, κατά μήκος τον κήπο του 100 φορές πριν γιορτάσει τα 100α γενέθλιά του και κατάφερε να συγκεντρώσει ένα αξιοσημείωτο ποσό για το σύστημα υγείας. 

Το μεγάλο ποσό συγκεντρώθηκε από τον απόστρατο λοχαγό, Moore, ο οποίος χρησιμοποιεί έναν περιπατητήρα για να κινείται μετά το σπάσιμο του ισχίου του. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι είναι ευγνώμων στο βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας για τη θεραπεία που έλαβε κατά το παρελθόν ενώ τονίζει πως θα έκανε τα πάντα για να αυξήσει το χρηματικό ποσό από την αξιοσημείωτη κίνησή του.  

Ο Tom Moore, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, σήμερα έγινε 100 ετών και ήλπιζε μέχρι σήμερα να έχει συγκεντρώσει 500.000 λίρες. Οι ευχές και οι εορταστικοί χαιρετισμοί από τη βασίλισσα και τον πρωθυπουργό της χώρας, έκαναν αναμφίβολα τη σημερινή ημέρα την πιο ξεχωριστή της ζωής του. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γενικός Επικεφαλής του Στρατού, Mark Carleton-Smith, ο Capt Tom είναι ένα "πρότυπο προς έμπνευση".

Όπως λέει ο Tom Moore, "Ο κόσμος λέει πως ό,τι έχω κάνει, είναι αξιοσημείωτο αλλά η αλήθεια είναι πως ό,τι έχετε κάνει εσείς για μένα είναι αξιέπαινο. Σας παρακαλώ, πάντα να θυμάστε ότι αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα".